Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №657 від 22.05.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Підсумки спортивного сезону-2013

Третій рік поспіль Відділенням НОК України в Рівненській області спільно з управлінням у справах молоді та спорту облдержадміністрації проводиться щорічна урочиста церемонія “Герої спортивного року Рівненщини”. За підсумками спортивного сезону 2013 року 15 травня відбулося урочисте нагородження переможців. Комісія в складі 15 чоловік: керівники ФСТ, члени виконкому РОВ НОК України, працівники Управління, спортивні журналісти - таємним голосуванням визначили переможців у 13 номінаціях. Зокрема, “Найкращий спортсмен року” - Омельчук Олег Петрович – майстер спорту України міжнародного класу зі стрільби кульової, посів 3 місце на чемпіонаті Європи та 3 місце у фіналі Кубка світу.

“Найкраща спортсменка року” - Анна Рижикова (Ярощук), майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, посіла 2 місце на чемпіонаті Європи та Всесвітній Універсіаді, а також 5 місце - на чемпіонаті світу.

“Найкращий тренер року” - Бондар Сергій Павлович, Заслужений тренер України з кульової стрільби, тренер Олега Омельчука.

“Найкраща команда року” - “ОДЕК” (Оржів) - переможець чемпіонату України з футболу серед аматорських команд.

“Сенсація року” - Наталія Прищепа, майстер спорту України з легкої атлетики, 1 місце на чемпіонаті Європи серед юніорів.

“Найкращий спортивний організатор” Марина Болба, президент федерації художньої гімнастики в Рівненській області.

“Сильні духом” - Катерина Гусєва, майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо (вади слуху), 1 та 3 місце на ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх.

“Спортивна слава Рівненщини” - Коток Петро Васильович, Заслужений майстер спорту з боротьби греко-римської, шістнадцятиразовий чемпіон України, переможець серії “Гран-прі”, срібний та бронзовий призер чемпіонатів світу та Європи, володар Кубка Світу, Кубка Кубків, володар Кубка Президента Туреччини.

“Разом із олімпійцями” - Олег Жох, Заслужений майстер спорту України, переможець чемпіонату Європи, кубка світу та чемпіонату світу з армспорту.

“Меценат спортивного року” - Валявка Володимир Ярославович, президент МФК “Кардинал-Рівне”.

“Народний вибір” - Лариса Скоб­люк, майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби, 1 місце на чемпіонаті Європи серед юніорів, 2 місце на чемпіонаті світу серед юніорів та 2 місце на кубку Європи.

“Чесна гра” - команда „Західний вогонь”, софтбол, 26 ігор у чемпіонаті та кубку України без попереджень, чемпіонаті України -2 місце, кубок України – 1 місце.

“Об’єктивність та компетентність” - Віктор Самчук, кореспондент ТОВ “Телекомпанія Рівне-1”, автор програми “Спорт за тиждень”, яка стала переможцем X всеукраїнського конкурсу-фестивалю телевізійних спортивних програм “Світ спорту” (квітень, Луганськ) у номінації “Творчі колективи та групи районних та міських телерадіокомпаній”.

22.05.2014Петро МИМО



Рівне-Ракурс №10 від 22.05.2014p. 
На головну сторінку