Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №659 від 05.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Наркотики в кишені штанів. Спіймали по гарячих слідах.

На вулиці Пушкіна працівники по боротьбі із незаконним обігом наркотиків Здолбунівського РВ виявили в кишені штанів у 24-річного місцевого жителя паперовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на субітекс, вагою близько п’яти грамів. Працівникам міліції він пояснив, що зберігав їх для власного вживання без мети збуту.

Вилучені наркотики направили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Рівненській області. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Триває досудове розслідування. Молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

Спіймали по гарячих слідах

Днями до міліції зателефонував 54-річний Ростислав та поспіхом пояснив, що саме наздоганяє осіб, які кілька хвилин перед цим викрали його майно у селі Хорупань, а зараз мчать у напрямку Млинова білою ВАЗівкою першої моделі.

- У телефонному режимі чоловік описав нам авто втікача, та слідчо-оперативна група виїхала на допомогу потерпілому, - зазначив начальник карного розшуку Млинівського РВ УМВС Віталій Майдан. – Зловмисників вдалось наздогнати у селі Івання Дубенського району.

У машині знаходились двоє чоловіків, на задньому сидінні лежали викрадені зварювальний апарат та алюмінієвий бідон.

Зловмисниками виявились раніше судимі дубенчани – 25-річний Максим та 27-річний Михайло, особи ромської національності. Молодший зі спільників запевняв, що у пустуючому будинку його бабці є непотрібний металобрухт. І так, як нічого подібного в домі не знайшлося, хлопці “перебазувалися” на іншу нежилу хату. Проникнувши туди через вирване вікно, злодюги винесли згадані вище предмети. Коли їх помітив власник господарства, який прийшов туди за кормами для худоби, то “гості” із сусіднього райцентру кинулись навтьоки.

Відкрито кримінальне провадження за крадіжку. Під питанням залишається, яке покарання визначить Феміда заїжджим гастролерам. А воно може скласти від трьох до шести років ув’язнення.

05.06.2014



Рівне-Ракурс №10 від 05.06.2014p. 
На головну сторінку