Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №662 від 26.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

При наданні адмінпослуг безпідставно вимагають зайві документи

Працівники прокуратури м. Рівне у ході перевірки з’ясували, що адмініст­ратори відділу “Дозвільний центр” управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради незаконно вимагали у громадян документи, які не передбачені регламентом (інформаційною карткою). У той же час державні адміністратори допускали відсутність у дозвільних справах документів, що підтверджують внесення суб’єктом господарювання плати за видачу документів дозвільного характеру.

Прокуратурою м. Рівне внесено подання Рівненському міському голові про усунення порушень вимог законодавства про дозвільну систему у сфері господарської діяльності, причин та умов, що їм сприяють, яке перебуває на розгляді.

Нагадаємо, що торік у липні прокуратурою міста вносилось подання міському голові Рівного, у якому йшлося про усунення порушень, допущених працівниками управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради. Тоді службові особи також незаконно вимагали надання суб’єктами звернень свідоцтв про державну реєстрацію або виписок з Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців для отримання містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок, інших документів, необхідність надання яких не передбачена чинним законодавством.

26.06.2014



Рівне-Ракурс №10 від 26.06.2014p. 
На головну сторінку