Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №667 від 31.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Джиу-джитсу. Велоакція. Золоте срібло Наталії Прищепи.

Золоту медаль у ваговій категорії 88 кілограм на чемпіонаті Іспанії “Copa del sur 2014” з бразильського джиу-джитсу виграв рівнянин Олександр Слободанюк.

Вихованець рівненського клубу бразильського джиу-джитсу “COPACABANA RIVNE” Олександр Слободанюк зумів обійти всіх суперників та отримати золото змагань. Турнір проходив під відкритим небом в іспанському місті Малага.

“Це мій перший турнір за кордоном і ще й під відкритим небом. Змагання мали розпочатися близько сьомої вечора, але стартували о 21:00. А я боровся близько півночі. Це все через спеку. У моїй вагові категорії було 10 спортсменів. Практично всі вони займаються лише бразильським джиу-джитсу. А основа моїх вмінь – греко-римська боротьба. Це і стало таким собі козирем. Участь у цьогорічному турнірі брали ще кілька українців, і всі вони стали призерами”, - розповів Олександр.

Перший свій бій у турнірі рівнянин виграв за 10 секунд. На жаль, не обійшлося без травми. Опонент Слободанюка в цій зустрічі отримав перелом лопатки зі зміщенням.

Наразі Олександр Слободанюк перебуває в Іспанії та посилено готується до наступних змагань.

Велоакція

Неординарна велоакція “Патріотична покатушка” відбулася в неділю у Рівному. Кілька десятків велолюбителів проїхалися вулицями обласного центру в українській символіці. Стартувала колона від Пагорбу Слави, а фінішувала - на майдані Незалежності, зазирнувши у різноманітні куточки міста. Загалом під час прогулянки велосипедисти подолали 14 км.

Золоте срібло Наталії Прищепи

Легкоатлетка з Рівного Наталія Прищепа на Чемпіонаті України з легкої атлетики в Кіровограді на своїй улюбленій дистанції 1500 метрів, виборола одразу дві нагороди – срібну й золоту.

За словами Наталки, оскільки чемпіонат зведений, у ньому змагаються й дорослі спортсмени, й молоді. Тому здобута срібна медаль серед дорослих стала для рівнянки золотою у заліку для молодих спортсменів.

“До загального не вистачило зовсім трішки. Відпустила суперницю”, - розповіла Наталія Прищепа.

Серед дорослих золото виборола харків’янка Анна Міщенко.

Ще одна рівненська легкоатлетка Ольга Котовська також успішно виступила на цих же змаганнях. Наша землячка у забігу на 5000 метрів показала час 16:38.62 й стала бронзовою призеркою Чемпіонату України. Вперед наша спортсменка пропустила Вікторію Халіпіну з Запоріжжя та Ганну Носенко

31.07.2014



Рівне-Ракурс №10 від 31.07.2014p. 
На головну сторінку