Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №670 від 21.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Справи партійні

Відбувся IX з’їзд партії “Справедливість”

16 серпня відбувся І етап IX з’їзду партії “Справедливість”, на який прибуло більше 250 делегатів та 35 запрошених з усіх областей України. Не обійшлося і без делегатів Рівненської області, яку представляли 15 партійців Рівненщини. Найвищий керівний орган партії розглянув поточну соціально-економічну і політичну ситуацію в країні, участь партії у можливих дострокових парламентських виборах та виборах до місцевих рад, була затверджена нова редакція Програми партії та прийнято ряд кадрових і організаційних рішень.

У своїй доповіді голова партії Станіслав Ніколаєнко, даючи оцінку ситуації в країні, зауважив, що “Справедливість” рішуче виступає за єдність України, збереження державного суверенітету та засуджує всілякі спроби розколоти український народ. Держава має мобілізувати усі ресурси для приборкання військового конфлікту на Сході України. Нинішній рік буде вирішальним для української державності. Протистояти російській агресії, зберегти суверенітет Україна зможе тільки завдяки консолідації всіх здорових сил, мудрій державній політиці, здійснюючи швидкі політичні соціально-економічні реформи, зміцнюючи оборону, акумулюючи міжнародну фінансово-економічну допомогу, спираючись на політичну солідарність Заходу.

Політраді, Політвиконкому, регіональним і місцевим організаціям партії доручено розпочати підбір кандидатів у народні депутати України, депутати місцевих рад, голів міст, селищ, сіл. З’їзд оновив Політраду партії, обравши до її складу 78 членів, та Центральну Ревізійну Комісію.

На засіданні Політради, після завершення засідання І етапу IX з’їзду партії, був обраний склад Політвиконкому, до якого увійшли Станіслав Ніколаєнко, Йосип Вінський, Олександр Баранівський, Іван Чиж, Євген Венгер, Олександр Кондратюк, Сергій Карпенко, Володимир Нечипорук, Денис Рудень, Василь Сухий, Леонтій Самчук (Рівне), Василь Хотлубей та Алла Ярошенко.

21.08.2014



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2014p. 
На головну сторінку