Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №675 від 25.09.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Впіймали на гарячому

Цього дня 57-річна рівнянка Людмила проходила по вулиці Полуботка, що в Рівному, коли зненацька до неї підбіг незнайомець вирвав з рук гаманець і зник. Жінка одразу почала кликати на допомогу.

Правоохоронці, які проходили поруч миттєво відреагували на крик жінки. За кілька хвилин, рівненські міліціонери затримали зловмисника, який був неподалік від місця вчинення пограбування. Його наживою стали особисті речі жінки, гаманець та близько 400 гривень. Під час зовнішнього огляду у нього правоохоронці виявили усі речі потерпілої.

Викрадачем виявися 24-річний рівнянин Андрій, неодружений, несудимий. Цього ж дня, його вже затримували за незаконне зберігання наркотичних речовин.

- Мені потрібні були гроші для того щоб придбати чергову дозу. Побачив жінку з гаманцем і вирішив її пограбувати - розповів Андрій. - Шкодую про вчинене і якби міг повернути час назад ніколи не робив би цього.

Даний факт зареєстрований в ЄРДР. Відкрито кримінальне провадження за грабіж. Андрію оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту строком на два місяці.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи термном від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи до двох років, або арешт до шести місяців, або позбавленням волі до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

25.09.2014



Рівне-Ракурс №10 від 25.09.2014p. 
На головну сторінку