Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №694 від 16.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Патріотичний майстер-клас «З любов’ю в серці»

Патріотичний майстер-клас «З любов’ю в серці»

10 лютого 2015 року в Рівненській обласній бібліотеці для молоді до Дня Святого Валентина відбувся патріотичний майстер-клас «З любов’ю в серці» з виготовлення листівок для воїнів, які перебувають в зоні АТО.

В заході взяли участь учні ЗОШ №10, студенти РДГУ та користувачі бібліотеки. Майстер-клас провела майстриня декоративно-прикладного мистецтва, керівник гуртка «Вишиванка» підліткового клубу «Сучасник» Вікторія Денисюк. Учасники акції мали змогу відчути себе дизайнерами, придумати оформлення листівок, відтворити їх власноруч і через них передати українським бійцям тепло свого серця. Листівки виготовлені в жовто-блакитних кольорах з найкращими побажаннями миру, любові, добра для наших воїнів та всієї України. До заходу долучилися всі працівники книгозбірні, які наповнили кошик-допомоги продуктами харчування та теплими речами не тільки для бійців, а й для дітей Сходу України, що потребують нашої уваги. До бібліотеки завітали представники рівненського волонтерського батальйону «ДАР» Світлана Пікула, Валерій Грушецький, яким була передана зібрана допомога та виготовлені «валентинки». Як зазначили волонтери, виготовлені власноруч дитячі роботи мають велику цінність для бійців на фронті, які зігрівають теплом і любов’ю та надихають на перемогу.

Директор бібліотеки Марія Вербець зазначила, що заходи патріотичного характеру мають важливе значення для молоді, тому що вони виховують такі якості як вірність, повагу та любов до нашої Батьківщини. А на сьогоднішній день це має велике значення для нас – всіх українців.

16.02.2015



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2015p. 
На головну сторінку