Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №694 від 16.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Альтернатива скальпелю епохи Катерини Медичі

Альтернатива скальпелю епохи Катерини Медичі

Ви плачете і смієтеся, сумуйте і радієте, словом, живете. А роки йдуть, залишаючи тонкі нитки зморшок на вашому обличчі. З екранів дивляться на вас голлівудські ровесниці, які і під сорок виглядають двадцятирічними.

Звичайно, вони зробили собі не по одній пластичної операції. І ось, дивлячись на них ви починаєте переконувати себе в тому, що невелика підтяжка - це так природно! Але чи варто поспішати під ніж? Може є інші, менш радикальні способи? Протягом століть жінки використовували всілякі хитрощі, які допомагали їм зберегти свою шкіру молодою і здоровою. Катерина Медічі славилася незвичайною ніжною та оксамитовою шкірою. Вона і в 70 років користувалася популярністю у молодих чоловіків. Секрет її краси простий: вона щовечора натирала своє обличчя шматочком оксамитової тканини. Ця проста процедура заміняла їй цілий салон краси: м’яке шліфування, ніжний пілінг, масаж і електротерапія. Адже, при терті об шкіру оксамитом виникає електричний розряд, які прискорює регенерацію шкіри і вироблення в ній колагену. ХХ століття принесло в арсенал жіночої краси масу всіляких варіантів вирішення цієї складної проблеми, починаючи зі спеціального масажу, закінчуючи знаменитим боттоксом.

Пройдемося по найпопулярніших методах нехірургічної підтяжки обличчя, які фігурують в прейскурантах салонів краси:

1. Електротерапія ­– за допомогою спеціального електроприладу, який посилає мікроструми до клітин шкіри і тим самим стимулює м’язи на обличчі і шиї, лікарі домагаються якнайшвидшої регенерації клітин, збільшення вироблення колагену і поліпшення циркуляції крові, що, в свою чергу сприяє поліпшенню загального стану шкіри.

Ви пам’ятаєте, цього ж ефекту домагалася Медічі за допомогою своєї оксамиткою?

2. Використання спеціальних ниток, відомих як “золота нитка Клеопатри”, які вживляють у шкіру і допомагають підтримувати її структуру, перешкоджаючи старінню. Як правило, подібна процедура сприятливо діє на людей не схильних до зайвої повноті, а вживлені в шкіру нитки можна видалити в будь-який час.

3. Радиолифтинг (Thermage), при якому за допомогою спеціальної системи ThermaCool випромінюючої радіохвилі стимулюється вироблення колагену (речовини, що усуває зморшки і підтягує шкіру) з одночасним охолодженням епідерму. Метод чудово підійде тим, хто відчув перші ознаки старіння, він не вимагає анестезії.

4. Традиційний масаж обличчя стимулює кровообіг і поліпшує загальне самопочуття - з часів Медічі, як і раніше, є самим вірним засобом підтяжки обличчя для мільйонів жінок, також як і косметичні маски, креми проти зморшок, продукти з додаванням колагену і просто гарний настрій, який допоможе вам уникнути стресу, а отже і зупинить старість.

16.02.2015



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2015p. 
На головну сторінку