Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №697 від 12.03.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Півсотні підприємств Рівненщини отримали нагороди за високу якість

Півсотні підприємств Рівненщини отримали нагороди за високу якість

53 найкращих підприємств Рівненщини отримали нагороди за високу якість. Урочиста церемонія нагородження переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт та послуг) “100 кращих товарів України – 2014” пройшла у Рівненській облдержадміністрації.

“Мені приємно, що багато підприємців з Рівненщини беруть участь у цьому конкурсі, — зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков. — Висловлюю щиру подяку всім учасникам. Усім тим, хто сьогодні воює на економічному фронті. Адже нині підприємці знаходять можливість для того, аби вижити та зберегти країну, а разом – надію людей на те, що ми станемо у майбутньому великою європейською країною”.

Віталій Чугунніков вручив нагороди кращим підприємствам Рівненщини. Загалом, за результатами конкурсу на регіональному етапі нагороди отримало 53 підприємство області. Серед переможців є і великі підприємства, і представники малого бізнесу.

Довідково: Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) “100 кращих товарів України”  — єдиний державний конкурс якості, який проходить щороку з 2003 р. Захід проходить під патронатом Президента України з ініціативи Мінекономрозвитку.  Конкурс проходить у два етапи – спершу на регіональному рівні, а потім кожна область представляє свої підприємства на загальнодержавному етапі. На місцях конкурс організовують регіональні центри стандартизації, метрології та сертифікації за сприяння обласних державних адміністрацій. Мета заходу – поширення досвіду підприємств, які впроваджують сучасні системи управління якістю продукцією, підвищення конкурентоспроможності місцевих  виробників, інформування споживачів.

12.03.2015



Рівне-Ракурс №10 від 12.03.2015p. 
На головну сторінку