Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №699 від 23.03.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Яким повинен бути гаманець, щоб у ньому водилися гроші?

Яким повинен бути гаманець, щоб у ньому водилися гроші?

Гроші володіють потужною силою, і не всі знають, як використовувати потоки грошової енергії собі на користь, хоча від цього вміння безпосередньо залежить добробут і успіх у фінансових справах.

Гаманець – це те місце, де зберігаються гроші на щоденні витрати. Від його форми і кольору залежить багато чого. Як правильно вибрати собі гаманець, щоб в ньому завжди водилися купюри найвищого номіналу.

З чого повинен бути зроблений “щасливий гаманець”

Бажано, щоб ваш гаманець був виготовлений з натуральних матеріалів. Шкіряний гаманець виглядає презентабельно і може притягувати потоки грошової енергії, але тут є одне протиріччя. Натуральна шкіра іноді зберігає в собі енергію вбитої тварини, яка може стати на шляху розвитку і зростання добробуту. Ідеальний матеріал для гаманця – це натуральний текстиль.

Якої форми має бути гаманець

Не тримайте гроші в тісному гаманці. Купюри повинні зберігатися в розгорнутому вигляді. В ідеальному гаманці має бути кілька відділень для грошей різного номіналу і спеціальне місце для копійок. Для залучення грошової енергії можна весь час носити з собою купюру-талісман. Нею може стати банкнота з вашими улюбленими цифрами або номером серії, який містить в собі дату вашого народження. Цю купюру не можна витрачати ні за яких обставин.

У вашому гаманці повинні зберігатися тільки гроші, ніяких сторонніх речей там бути не повинно. Не треба зберігати в гаманці фотографії родичів, ікони, чеки або візитні картки. Тільки гроші і пластикові картки.

Яким повинен бути колір гаманця

Чорний гаманець – це класика. Багато людей віддають перевагу саме цьому кольору, бо він символізує собою високий статус і респектабельність.

Коричневий гаманець здатний притягувати до себе гроші. Вважається, що коричневий колір вселяє почуття спокою і стабільності.

Червоний гаманець також здатний притягувати до себе грошову енергію. Це колір активності, агресії і сили. У червоному гаманці ваші гроші будуть завжди знаходитися в русі. Для тих, хто віддає перевагу стабільності в житті, краще вибирати для себе гаманець іншого відтінку.

Згідно з ученням феншуй, найбільш сприятливими будуть кольору Землі і Металу (золотий, срібний, зелений).

Кольори, що належать до Водної стихії, є несприятливими для гаманця. Якщо ви хочете, щоб у вас водилися гроші, то не купуйте гаманці синього і блакитного кольору.

23.03.2015



Рівне-Ракурс №10 від 23.03.2015p. 
На головну сторінку