Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №700 від 02.04.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Медова дієта для лінивих

Медова дієта для лінивих

Медова дієта для ледачих, або дієта - сплячка, заснована на відомому факті, що уві сні організм спалює не менше калорій, ніж під час занять у спортивному залі. Її розробили британські дієтологи Майкл і Стюарт Макінс.

1 варіант медової дієти для ледачих

Перший сніданок: 120 грамів мюслі із знежиреним молоком і 1 столовою ложкою меду, 1 стакан яблучного соку.

Другий сніданок: жменю сухофруктів, або жменю горіхів або насіннячок, або один свіжий фрукт.

Обід: 200 грамів салату з приготованих на грилі грибів і огірка, 2 шматочка зернового хліба з тунцем, 1 склянку свіжого апельсинового соку, 1 свіжий фрукт.

Полудень: 1 банан, 1 морква з родзинками і горіхами, або жменю арахісу, або нарізане скибочками яблуко і невеликий шматочок нежирного сиру.

Вечеря: 150 грамів приготованого на грилі з оливковою олією лосося, 150 грамів локшини з болгарським перцем і чорними оливками, салат з огірків, помідорів, редису і селери, 1 склянку свіжого фруктового соку.

2 варіант медової дієти для ледачих

Перший сніданок: 200 грамів вівсяної каші, звареної на нежирному молоці, 1 столова ложка меду, 1 склянка томатного соку.

Другий сніданок: жменю сухофруктів, або жменю горіхів або насіннячок, або один свіжий фрукт.

Обід: 200 грамів приготованого на грилі курячого м’яса і бекону, салат з огірків, помідорів і зелені, 2 шматочка зернового хліба, 1 склянку будь-якого свіжого соку.

Полудень: 1 банан, 1 морква з родзинками і горіхами, або жменю арахісу, або нарізане скибочками яблуко і невеликий шматочок нежирного сиру.

Вечеря: 1 запечена картоплина з грибами та цибулею, овочевий салат, натуральний йогурт, 3 абрикоса, 1 склянку свіжого овочевого чи фруктового соку.

Через 2 години після вечері виконайте кілька фізичних вправ або прогуляйтеся.

За 1 годину до сну випийте медовий напій: 1 склянку води з лимоном, чаю з ромашки або м’яти з 1 столовою ложкою меду. Після медового напою більше нічого не їжте.

Щоб підсилити ефект від медової дієти, робіть медові обгортання, які сприяють виведенню токсинів і зайвої рідини, допомагають швидше спалювати жирові відкладення і сприятливо впливають на стан шкіри.

Медова дієта легко переноситься, але щоб підсилити ефект, потрібно обмежити калорійність щоденного раціону. Повторюйте медову дієту не частіше 1 разу на 1,5-2 місяці.

Медова дієта протипоказана при алергії на мед і продукти бджільництва. При наявності хронічних захворювань порадьтеся з лікарем.

02.04.2015



Рівне-Ракурс №10 від 02.04.2015p. 
На головну сторінку