Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №713 від 30.06.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#До теми

“Сьогодні в нашій країні ні працівники, ні підприємці, ні виробники не захищені від чиновницької сваволі”

“Сьогодні в нашій країні ні працівники, ні підприємці, ні виробники не захищені від чиновницької сваволі”

Анатолій СИДОРУК, голова Рівненської обласної організації Політичної партії “УДАР Віталія Кличка”:

- У Програмі нашої партії задекларовано створення максимально комфортних та сприятливих умов для бізнесу. Це пов’язано з тим, що ми повинні передусім цінувати і підтримувати малий та середній бізнес, власного виробника. Адже це - робочі місця, ефективна економіка, вчасно сплачені в бюджет податки, працьовиті люди та їхні сім’ї, яких ми повинні захистити. Проте сьогодні в нашій країні ні працівники, ні підприємці, ні виробники не захищені від чиновницької сваволі. Бюрократична машина, запущена в часи Януковича, майже не зазнала змін. Ми стояли і будемо стояти на захисті прав та інтересів людини праці, українського виробника, збереження і створення нових робочих місць, бо від цього залежить народний достаток, політична, економічна та соціальна стабільність у державі, її обороноздатність.

Що стосується РЗВА, то я знаю цей унікальний завод дуже багато років, співпрацював з ним, будучи керівником свого підприємства. На високовольтному працює маса високопрофесійних людей. Переконаний, що сьогодні РЗВА очолює компетентна людина, яка здатна згуртувати заводський колектив та генерувати його енергію в досягнення високих виробничих і соціальних показників. Від багатьох заводчан я чув позитивні оцінки роботи генерального директора заводу Юрія Ковальчука.

На завершення додам, що у Верховній Раді є досить потужна група народних депутатів від партії “УДАР Віталія Кличка”, які сповідують засади формування в Україні громадянського суспільства, реального захисту інтересів роботодавців і працівників, впровадження європейських правил у політиці та економіці. Допомога РЗВА - один із численних епізодів своєчасної підтримки українського виробника нашою партією.

30.06.2015



Рівне-Ракурс №10 від 30.06.2015p. 
На головну сторінку