Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №716 від 21.07.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Вершкове масло зі смаком

Звичайне вершкове масло можна зробити смачнішим і кориснішим, якщо збагатити його різними натуральними компонентами. Шоколадне масло. Узяти 250 г розм’яклого за кімнатної температури домашнього вершкового масла або стандартну пачку магазинного від перевіреного виробника. Додати 2 ч. л. какао-порошку, яке містить антиоксиданти, потрібні людині для боротьби з вільними радикалами — чинниками багатьох хвороб. Можна додати порошку кориці, імбиру, натуральної ванілі — за уподобанням. Усе збити до однорідної маси міксером, блендером чи просто виделкою. Зелене масло. Основа така сама — розм’якле вершкове масло. Порізати і додати до масла 2-3 листочки кульбаби (вимочені попередньо годину в підсоленій воді), 4-5 гілочок молодої кропиви, по кілька стебел петрушки, кропу, кілька пір’їн зеленого часнику та цибулі (можна виростити на підвіконні). Збити все міксером, блендером чи виделкою.
21.07.2015



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2015p. 
На головну сторінку