Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №722 від 31.08.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Діти – квіти життя, проте не для всіх

Діти – квіти життя, проте не для всіх

В наш час все рідше дивуєшся антигуманним вчинкам людей, не раз ми чуємо про різного роду жорстокість та насильство. Проте, коли мова йде про зовсім невинних дітей, обуренню немає меж, оскільки насильство зі сторони дорослої людини до немовляти є зовсім недопустимим.

Рівненщина не є виключенням у питанні знущання над немовлятами, так у червні цього року, в річці Устя комунальники, які прибирали водойму поблизу вулиці Набережна, що у Рівному, виловили пакет, в якому знайшли тіло немовляти. Перш за, все підозра у таких справах падає на матір, і у більшості випадків недарма, оскільки не всі матусі так вже і люблять своїх дітей.

Здавалося б матір і її дитина – це майже одне ціле, та й взагалі, важко уявити хоча б одну жінку, яка б не любила й не доглядала за своїм немовлям, проте як стверджують факти, деякі психічно хворі матері, а по іншому їх і не назвеш, ненавидять й ладні вбити свою дитину, лишень би вона їм не надокучала, оскільки вважають її для себе нічим іншим, як тягарем.

Днями на Рівненщині стався черговий випадок такого жахіття. Хоча цього разу обійшлося без жертв, але все ж таки, безвідповідальність матері немовляти не може не дивувати. 51-річний мешканець міста Сарни у День Незалежності, прогулюючись поблизу водойми у лісовому масиві, натрапив на жахливу знахідку. Перед собою він побачив простирадло на якому лежало новонароджене немовля, коли чоловік взяв дитину на руки, те заплакало.

Сарненчанин поспішив повідомити про “знахідку” до міліції. Правоохоронці, що прибули на місце події доставили немовля до лікарні, де лікарі провели медичний огляд. Дитина народилася цілком здоровою того ж дня, коли й була знайдена. Наразі працівники міліції намагаються встановити особу матері.

За останні роки таких випадків налічується доволі багато, на щастя цього разу дитина виявилася живою та цілком здоровою. Проте, поки залишається лише здогадуватись, що змусило матір покинути свою дитину посеред лісу. Не варто відкидати й той факт, що дитину знайшли саме у святковий день, отже є висока вірогідність, що матір дитини знаходилась у стані алкогольного сп’яніння, й просто на просто забула про немовля.

А щодо наслідків таких дій та покарань, - звертаючись до працівників міліції з інформаційним запитом по даній справі, у відповідь отримуємо лише звичне “розслідування триває”.

31.08.2015Андрій Петровський



Рівне-Ракурс №10 від 31.08.2015p. 
На головну сторінку