Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №722 від 31.08.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Якимець із Євтушенком не кажуть, хто із них хоче стати мером

Якимець із Євтушенком не кажуть, хто із них хоче стати мером

Напередодні виборів громадські організації “Свідоме Рівне” та “Громадській конроль”, які активно пропагують роботу своїх лідерів Дмитра Якимця та Святослава Євтушенка, об’єдналися. Про це інформує кореспондент ERVE.UA.

Якимець не розповів, хто на що буде претендувати на майбутніх виборах, тому попросив зачекати ще два тижні. Щодо політичної партії, під гаслами якої він, можливо, буде балотуватися, зазначив, що між “Народним фронтом” і “Солідарністю” вибирати не наважується, адже очікує злиття цих політичних сил в один провладний блок.

Нагадуємо, що Дмитро Якимець уже програвав вибори під “прапором” “Народного фронту” по мажоритарному виборчому округу № 152 (Рівне) Олегу Осуховському. Тоді передвиборча кампанія Якимця запам’яталася жителям міста стільцями в центрі Рівного. Після виборів у 2014 році з інформаційного поля Дмитро Якимець зник, активізувавши свою роботу лише нещодавно. До цього Якимець обмежувався своїми поодинокими походами на сесію Рівнеради, де говорив на підвищених тонах із депутатами.

Нещодавно в рамках піар-компанії до майбутніх місцевих виборів організація Якимця налаштувала проти себе жителів Басового Кута. Тоді “Громадський контроль” заявив, що знайшов вільну земля для АТОвців, якої не бачить Хомко. Згодом виявилось, що “вільна” земля ще з 90-х використовується мешканцями Басового Кута під городи.

Депутат Рівнеради по даному виборчому округу Анатолій Чугуєвець сказав, що саме “не компетентність громадської організації зіштовхнула “басівкутців” з воїнами АТО, адже “знайдена” земля не придатна для будівництва”.

В свою чергу, Святослав Євтушенко зазначив, що він ніколи і ні де не говорив про свої амбіції позмагатися за мерське крісло.

Додамо, що Святослав Євтушенко очолював “Санком-Рівне” і брав активну участь в передвиборчої кампанії 2014 року. Тоді по Рівного їздили сміттєвози “Санкому” із плакатами Євтушенка, а городянам приходили чеки, у яких вкотре нагадувалося про цього кандидата.

31.08.2015



Рівне-Ракурс №10 від 31.08.2015p. 
На головну сторінку