Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №723 від 08.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Міський голова гарно все організував

Міський голова гарно все організував

Мова йде про найважливіший день в житті будь якого міста – його день народження.

Уже давно святкування Дня міста не проходило у Рівному в атмосфері такого загального піднесення, радості та ентузіазму. Здавалося б і феєрверків великих нема, і зірок дорогих не запрошуємо: усі концерти і заходи – усе власними силами: міських закладів культури, творчих колективів, як проявили себе на майданчиках упродовж літа та силами самих рівнян, які незважаючи на спеку, взяли цьогоріч надзвичайно активну участь у всіх виставках, галереях, ярмарках, частуваннях, імпрезах та концертах із нагоди Дня міста Рівного.

Море людей заполонило Рівне, гуляючи його вулицями, чудовими парками і скверами: і на майдані Незалежності; і на Північному; і в парку Хіміків на Ювілейному; і в центральному парку ім. Шевченка, який переживає зараз своє справжнє нове відродження; і на Лебединці; і на Чайкіній алеї та Театральній площі – усюди справжнє людське море Рівнян.

А головне, що всюди на людських обличчях ми бачили радість і позитив, усмішки та завзяття. Ця атмосфера загального свята пройняла Рівне із самого ранку і панувала в ньому аж поки не стихли останні нічні акорди грандіозного концерту з нагоди Дня міста. Концерту, який також не залишив байдужими нікого, подарувавши усім присутнім масу позитивних емоцій та радісне відчуття єдності нашої великої – такої різної, але такої цікавої – громади!

Із днем Міста!

08.09.2015



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2015p. 
На головну сторінку