Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №258 від 21.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з іподрому

Лісівники - справжні козаки:

Лісівники - справжні козаки:

відважні вершники і вправні візники

На іподромі кінно-спортивного клубу ДП “Клеванській лісгосп”, що у селі Суськ Костопільського району, відбулися показові виступи спортсменів-кіннотників, присвячені Дню працівників лісу.

У перекладі з англійської “Бастер” означає “вправний, завзятий”. Тож не дивно, що чистокровний верховий жеребець із таким гучним прізвиськом і досвідченим вершником Ігорем Снісарчуком (ДП “Дубровицький лісгосп”), навіть надавши іншим учасникам показових виступів фору (25 метрів), прийшов до фінішу першим. До речі, дубровицькі спортсмени утримують саме чистокровних верхових коней. На відміну від них, спрорсмени з ДП “Клеванський лісгосп” перевагу надають породистим коням, яких тренують спеціально для участі у змаганнях з конкуру. Перед клеванськими лісівниками та їхніми гостями - народними депутатами України, представниками влади і академічної лісівничої науки, колегами з усіх лісових господарств Рівненщини - виступили спортсмени і аматори кінного спорту. Кіннотники заслужено отримали оплески глядачів і цінні подарунки від організаторів свята - Рівненського обласного управління лісового господарства.

Змагання вершників, перегони на возах, виїзд на четвірці рисаків представників збірної України з драйвінгу - всі ці види кінного спорту, з якими познайомили глядачів спортсмени, викликали щире захоплення великих і маленьких уболівальників. До козацьких забав долучилися і найсміливіші глядачі, ризикнувши виступити як асистенти у “вправах для нагайки та шапки”.

Найбільш видовищним виявилося театралізоване дійство гурту козаків Київського кінного театру під керівництвом Олега Юрчишина

21.09.2006Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2006p. 
На головну сторінку