Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №724 від 14.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівненщини

У рівненській школі для юних олімпійців – “Олімпійський куточок”

Він відкрився у корпусі початкової школи Рівненського навчально-виховного комплексу “Колегіум”. Тож наймолодші учні цього закладу відтепер мають можливість більше дізнатися проолімпійський рух.

Головне місце у експозиції “Олімпійського куточка” займають численні спортивні трофеї самих вихованців “Колегіуму”. Насамперед ті, котрі вони здобули у заходах, що проводяться під егідою НОК України. Так, шкільна команда юних олімпійців “Екстрим” впродовж багатьох років є призером і переможцем обласного етапу Всеукраїнського спортивного заходу серед дітей та юнацтва “Олімпійське лелеченя” і неодноразово гідно відстоювала честь Рівненщини у його фіналі.

На урочистій лінійці з нагоди відкриття “Олімпійського куточка” колишня учениця “Колегіуму”, учасниця ХХІІ зимових Олімпійських ігор у Сочі фрістайлістка Анастасія Новосад розповіла про фрістайл як вид спорту та свою участь у міжнародних змаганнях.

Активнуучасть учнів та педагогів “Колегіуму” в олімпійському русі відзначив голова Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області Микола Петренчук. Відкриття тут “Олімпійського куточка”є, на його думку, черговим тому підтвердженням. Микола Петренчук передав школярам олімпійську символіку, котра буде нагадувати дітям про високі ідеали олімпізму.

14.09.2015



Рівне-Ракурс №10 від 14.09.2015p. 
На головну сторінку