Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №727 від 05.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Шановні Рівняни, Хочу повідомити Вас особисто: я вирішив іти на вибори.

Іду самовисуванням. Роблю це свідомо. Поясню – чому.

Мені здається, навіть переконаний, що міський голова має представляти усіх рівнян. Інтереси усіх мешканців міста, не даючи переваги нікому. Залишаючись незалежним від партій і незалежно від того, які політичні погляди має та чи інша людина. У цьому плані міський голова має бути – поза політикою. Так робив Чайка, так роблю я.

Були пропозиції і мені казали, що треба робити власний блок. Блок свого імені, щоб, опираючись на рейтинг, провести до міської ради якомога більше прихильників і мати там фракцію, на яку я міг би опиратися.

Однак, душа моя до такого не лежала, і дуже радий, що цього не сталося.

Знаю, що зможу працювати із будь-яким складом міської ради. Це цілком можливо, навіть, коли в сесійній залі надійної підтримки – обмаль.

Безперечно, дуже важливо, щоби Ви, рівняни, обрали достойних. Тих, кого Ви вважаєте кращими. І буде дуже добре, якщо усі разом ми оберемо людей відповідальних, розумних та досвідчених. Відданих своїй справі і нашому рідному місту.

Бо робота депутата вимагає віддачі. За неї не платять, але вона має багато спокус. І дуже часто найбільше зловживають саме ті, хто перед виборами “сорочку дер” за справедливість, називаючи себе “новим” та “не корумпованим”. Подивіться лише новини на телебаченні і переконаєтесь.

Хочу Вам сказати: кого б Ви не обрали, кому б Ви не віддали свої голоси, я зроблю все, щоб у Рівному був порядок. Щоби наше місто ставало дедалі кращим. Щоби ми зберегли динаміку розвитку останніх років і не дозволили нікому його дерибанити.

Ваш вибір – важливий. Будуть це досвідчені люди, справжні представники Ваших інтересів, мені працювати буде легше. Будуть це балакуни і нездари – працювати стане важче. Але, хто б не прийшов, я переконаний, що справлюсь: покладаючись на власні знання, на вашу підтримку, на той досвід, який здобув працюючи в проектах під егідою USAID та розробляючи плани Стратегічного Розвитку для різних міст та областей України (за сучасними світовими стандартами); використовуючи і власний життєвий досвід. Адже я починав свій шлях звичайним слюсарем на заводі і пройшов шлях студента, викладача ВУЗу, інженера, керівника “Облводоканалу” та департаменту міністерства, а наразі й міського голови. Тому переконаний, що зможу увесь депутатський корпус скерувати на задачі і цілі необхідні саме рівнянам – усій громаді нашого міста.

Свою програму сьогодні викладати не буду, але Ви її незабаром почуєте. Вона буде конкретна, чітка і, головне, реальна.

Виборча кампанія буде непроста, Ви бачите скільки бруду в ній уже.

Щиро вірю у Вашу підтримку.

І відкрито прошу Вас підтримати мене знову.

Переконаний, що разом з усіма Вами, опираючись на Ваші голоси та нашу спільну любов до рідного міста, ми зробимо Рівне ще гарнішим і кращим. І піднявшись із 18-го місця у рейтингу українських міст до 8-го, ми не зупинимося на цьому, а продовжимо наш спільний шлях уперед. І впевнено дійдемо до п’ятірки, або навіть і до першої трійки – кращих міст в Україні.

Бо ми любимо Рівне і зробимо для нього все, що в наших силах!

05.10.2015З повагою, Володимир Хомко Міський голова Рівного



Рівне-Ракурс №10 від 05.10.2015p. 
На головну сторінку