Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №729 від 19.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Керівник рівненського Центру допомоги учасникам АТО зустрівся із Президентом

Керівник рівненського Центру допомоги учасникам АТО Валентин Пахолюк взяв участь у робочій нараді з Президентом України, а також волонтерами з усієї України, які координують роботу таких Центрів у регіонах.

“Ветеранські організації або учасники АТО є по всій країні, вони мають проблеми. Ми маємо ці проблеми вирішувати”, - наголосив Президент під час наради.

Глава держави висловив тверде переконання в тому, що настав час розширювати коло діяльності та відповідальності Волонтерського десанту - починаючи від постачання озброєння, і завершуючи соціальною, психологічною реабілітацією військовослужбовців, які повертаються додому.

Під час наради представники областей ділилися досвідом роботи з надання підтримки у своїх регіонах. Також вони звернули увагу Президента на низку питань, зокрема щодо навчання, перекваліфікації та працевлаштування демобілізованих і членів їх сімей, реабілітація військових і забезпечення їх безкоштовними ліками, звільнення полонених і заручників.

“Я в захваті від живого спілкування із Президентом. Петро Порошенко націлив нас на серйозну роботу, - зазначив Валентин Пахолюк. – Окремо Глава держави відмітив потребу нашої підтримки та висловив сподівання на ефективну, плідну співпрацю”.

Нагадаємо, ветеран АТО Валентин Пахолюк очолив Центр допомоги демобілізованим на Рівненщині. Центр розміщений у приміщенні ОДА.

19.10.2015



Рівне-Ракурс №10 від 19.10.2015p. 
На головну сторінку