Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №259 від 28.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Випадок у лісі

Все зіпсували!

Все зіпсували!

Ця історія сталася зовсім недавно. Двоє друзів, а це вони розповідали самі, збирали в лісі гриби. Коли вже кошики були повні, задоволені поверталися під вечір додому. Хлопці йшли, не поспішаючи, розповідали один одному цікаві історії з власного життя, згадували свої парубоцькі літа, весело сміялися. У лісі було тихо, чути тільки спів пташок та стукіт дятла.

Раптом цю лісову тишу порушив пронизливий жіночий крик, який ніби кликав на допомогу. Озирнулися навкруги: в гущавині помітили легковик, звідки й лунав той голос. Жінка не переставала кричати. Хлопці були дужі, тому не побоялися підійти ближче. В машині щось коїлося. “Гвалтівник”, - вирішили вони, і витягли з машини розчервонілого молодика. Не встигли друзі й слова сказати, як із машини вискочила розпашіла молода симпатична дівчина, і, не роздумуючи, врізала своїм “рятівникам” по морді. Нічого не розуміючи, один із них запитав:

- Чого ж тоді кричала?

- А то я від задоволення, - сердито випалила, - а ви все зіпсували. Геть звідси! - не вгавала дівчина, притулившись до хлопця.

Присоромлені друзі пішли звідти, не озираючись. Правду кажуть: де двоє б’ються, третій не мішайся. Довго хлопці будуть згадувати свою пригоду.

28.09.2006Володимир ПІНЧУК, м.Сарни



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2006p. 
На головну сторінку