Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №759 від 19.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Шоколадний пиріг «Капрезе»

Шоколадний пиріг «Капрезе»

Вам необхідно: 300 г мигдального борошна, 200 г темного шоколаду, 70-80%, 220 г вершкового масла, 150 г темного цукру, 6 середніх курячих яєць, дрібка солі, вершкове масло для форми,цукрова пудра Вам також знадобляться: миски, міксер, форма діаметром 26 см, папір для випічки.

Увімкніть і розігрійте духовку до 150 °С.

Цукор і мигдалеве борошно змішайте в окремій мисці.

Шоколад і масло складіть в окрему каструлю, розтопіть на водяній бані. Всипте в шоколадну масу мигдальне борошно і добре перемішайте силіконовою лопаткою.

У яєць відділіть жовтки від білків у дві різні миски. Збийте жовтки з дрібкою солі міксером на високій швидкості, до отримання світлої і густої маси.

Додайте в жовткову масу шоколадну і трохи збийте міксером, перемкнувши його на низьку швидкість.

Міксером на високій швидкості в окремій мисці збийте яєчні білки кімнатної температури до щільних і стійких піків. Акуратно розмішайте білкову масу з рештою, використовуючи силіконову лопатку, до однорідного стану.

Форму вистелити папером для випічки, бортики змастіть вершковим маслом.

Вилийте у форму тісто і поставте в духовку. Випікайте пиріг протягом 1 години.

Дістаньте пиріг з духовки і трохи остудіть. Вийміть його з форми і викладіть на блюдо. Посипте цукровою пудрою, розріжте на порційні шматки і подайте.

19.05.2016



Рівне-Ракурс №10 від 19.05.2016p. 
На головну сторінку