Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №760 від 26.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Володимир Ковальчук: «Саша, це — перебор!»

Володимир Ковальчук: «Саша, це — перебор!»

Як повідомила прес-служба Рівненської обласної ради, на президії, яка відбулася в ОДА 23 травня, депутати прийняли рішення рекомендувати Олександру Корнійчуку піти у відпустку до 16 червня. Також народні обранці доручили провести пленарне засідання сьомої сесії, яке запланували провести 17 червня, першому заступнику голови обласної ради Миколі Драганчуку.

А ось як того дня прокоментував дану ситуацію в соціальній мережі «Facebook» Володимир Ковальчук:

«Звичайно, відпустка — це законне право працівника, але якщо такий працівник обіймає посаду у законний спосіб...

Так, ви правильно здогадались — мова йде про депутата облради Корнійчука, який останнім часом любить себе називати головою Рівненської обласної ради.

Спочатку, пане Олександр, ви кричали, що нехай суд вирішує питання законності мого звільнення. Потім ви розучилися читати і почали кричати, що вам потрібно роз›яснити рішення суду. Коли вам чітко роз›яснили і показали абзаци в постанові, які треба уважно прочитати, то ви нав›язали Мінюсту, що і вони не розуміють текст постанови і їм потрібно також щось роз›яснювати. Навіть смішно, але і цього вам було замало, тож ви випросили свого шефа привезти міністра, який витлумачить рішення суду на вашу користь, що дало надію вашій «Ко» ще трохи потягнути до апеляції час. Далі ви почали кричати, що потрібно чекати на апеляцію. І от після апеляції черговий цирк — то влаштовуєте псевдо відрядження, то збираєте голів фракцій на президію, яка вам порекомендувала іти у відпустку. Що далі ви придумаєте? Ой, забув, ви ж несамостійний політик, в народі таких називають маріонетками. І ще забув одне додати, про ваші збори депутатів, які мали на меті взагалі делегімітизувати діючу обласну раду...

Олександре, схаменіться, такі методи затягування часу — це вже реально перебор!».

26.05.2016Олександра НАГОРНА



Рівне-Ракурс №10 від 26.05.2016p. 
На головну сторінку