Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №761 від 02.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Свято Дня захисту дітей у Гощі

Свято Дня захисту дітей у Гощі

29 травня на площі Героїв Майдану селища Гощі відбулося велике дитяче свято та відзначення Міжнародного дня захисту дітей. Головне завдання свята – подарувати дітям тепло, увагу та море позитивних емоцій.

Дітей та всіх присутніх на святі привітав голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук. «Сьогодні прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Адже турбота про дітей, захист їхніх прав - один з найголовніших наших обов'язків» - наголосив голова РДА.

Працівниками районного центру дітей, юнацтва та молоді і районної школи мистецтв був підготовлений святковий концерт. А також відбулися: виставка дитячих картин; дитячий велопробіг; виступи аніматорів з конкурсами, ігротеками, майстер-класи з малювання піском, виготовлення квітів, декорування гіпсових фігур;дитяча дискотека з мильними бульбашками, казкові персонажі з сюрпризами для дітей; показові виступи працівників Гощанського районного сектору ГУ ДСНС України в Рівненській області (показ пожежного спорядження).

02.06.2016Прес-служба Гощанської районної державної адміністрації



Рівне-Ракурс №10 від 02.06.2016p. 
На головну сторінку