Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №766 від 07.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Як красиво одягнутися влітку

Багато з вас риються в надрах інтернету в пошуках порад стиліста. Варіантів небагато: або це реклама, або кволі потуги, як стильно і красиво одягатися. По суті, як правило, пишуть дуже коротко і нудно, та так, що щелепи зводить.

Для початку ви повинні забути про слово «це модно». Можна походити по незліченних сайтах, почитати поради стилістів та іміджмейкерів, що зараз «модно» і «носять», і відчути себе повним лузером - нічого не зрозуміло. І нехай вас не заворожують абонементи, виїзд стилістів і шопінг-супровід, розкриття секретів, відомим тільки їм - солодкі і улесливі слова, що ллються медом в вуха.

Я знайшла сайт https://brandcod.com.ua/zhenskaja-odezhda/ там все реально недорого, є і жіночий та чоловічий одяг. Що мені дуже сподобалося - зручний пошук за різними категоріями. І за ціною, і за брендами, і за розмірами ... так званий ключевой запрос.

Загалом одягнутися невихід з дому цілком реально самій і чоловікові обновки знайти. Загалом максимальний комфорт.

Я собі замовила сумку Luca Lorenzo синя,

одяг для дому, і чоловікові сорочку. Заплатила карткою, і через два дні вже все розпаковувала ...

Як виявилося товар якісний, відзначений усіма сертифікатами європейської якості. Я задоволена.

Які переваги:

- Швидка доставка

- Тільки оригінальні бренди

- 100% повернення коштів.

Як бачите навчитися красиво одягатися - тут складність не в тому, щоб схопити правильну річ з полиці, а в тому, щоб змусити себе скласти подумки два плюс два, і запам'ятати відповідь. Це база. Вона повинна бути дуже точно вивіреної і цілісною. Потім настане досвід розуміння «своїх» речей.

07.07.2016



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2016p. 
На головну сторінку