Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №781 від 20.10.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Заходи підліткових клубів з нагоди свята Покрови

Заходи підліткових клубів з нагоди свята Покрови

У підліткових клубах «Фантазія» та «Мрія» відбулись заходи з нагоди свята Покрови. Вихованці підліткових клубів підготували різноманітні вистави, творчі номери та взяли участь в конкурсно-розважальних програмах.

У підлітковому клубі «Фантазія» Управління у справах сім’ї, молоді та спорту відбулося свято Козацькі забави з нагоди Дня Покрови. Вихованці підліткового клубу підготували літературно-музичну композицію «Покровительниця українського козацтва» та з великим задоволенням взяли участь в конкурсно-розважальній програмі «Козачата». На заході були присутні гуртківці підліткового клубу «Фантазія», діти мікрорайону та батьки.

У підлітковому клубі «Мрія» Управління у справах сім’ї, молоді та спорту відбулося свято козацької слави з нагоди Дня Покрови. Вихованці підліткового клубу підготували літературно-драматичну композицію «Сватання на Гончарівці» та з великим задоволенням взяли участь в конкурсно-розважальній програмі «Козацькі розваги». На заході були присутні вихованці підліткового клубу «Мрія», діти мікрорайону та батьки.

20.10.2016Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради



Рівне-Ракурс №10 від 20.10.2016p. 
На головну сторінку