Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №783 від 03.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Поліцейський отримав відомчу нагороду

Поліцейський отримав відомчу нагороду

За досягнення вагомих успіхів у службовій діяльності по зміцненню законності та правопорядку, захисту інтересів держави, сумлінне відношення до виконання службових обов’язків, професіоналізм та ініціативу, поліцейський Управління поліції охорони в Рівненській області старший сержант поліції Бондарчук Іван Олександрович нагороджений відомчою заохочувальною відзнакою – нагрудним знаком.

Рівняни пам’ятають гучний інцидент, який трапився 9 серпня цього року в аптеці міської лікарні, куди ввірвався чоловік і, погрожуючи фармацевту пістолетом, забрав грошові кошти та нарковмісні препарати. На місце події за сигналом «Тривога» прибули поліцейські охорони і під час погоні за зловмисником сержант поліції Іван Бондарчук отримав проникаюче поранення передпліччя, після чого продовжував переслідування.

Після реабілітації правоохоронець повернувся до служби у лавах поліції і сьогодні продовжує виконувати свої функціональні обов’язки поліцейського групи затримання, захищаючи спокій рівнян від злочинних посягань.

За сумлінне відношення до виконання службових обов’язків та до 64 річниці з дня створення поліції охорони старший сержант поліції Іван Бондарчук нагороджений почесним нагрудним знаком.

03.11.2016Управління поліції охорони в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 03.11.2016p. 
На головну сторінку