Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №784 від 10.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

На «гарячому» затримали магазинного крадія

На «гарячому» затримали магазинного крадія

Близько 4 години ночі на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Рівненській області надійшов «тривожний» сигнал із продуктового магазину у місті Рівне. На місце події вирушили поліцейські групи реагування поліції охорони.

Правоохоронці відразу помітили пошкоджений замок на вхідних дверях і зайшли всередину приміщення, аби обстежити територію об’єкту. У кабінеті керуючого закладом знаходився невідомий чоловік, який з викруткою у руках намагався зламати сейф із грошовими коштами.

Зловмисника було затримано, ним виявився 29-річний рівнянин. З’ясувалося, що він уже притягувався до відповідальності за статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю), а також після вказаного факту знову за ч.3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Додамо також, що напередодні завдяки спрацюванню охоронної сигналізації поліції охорони вдалося попередити проникнення до ще одного об’єкта – нотаріальної контори в обласному центрі. На об’єкті, що охороняється поліцією охорони, виявили пошкоджені віконні ґрати. На місці події підозрілих осіб виявлено не було. Ймовірно, зловмисника відлякала «тривожна» сигналізація і він втік ще до приїзду працівників поліції охорони.

10.11.2016Управління поліції охорони в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 10.11.2016p. 
На головну сторінку