Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №798 від 23.02.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Новий дуобус «ріже очі» політичним лузерам

Новий дуобус «ріже очі» політичним лузерам

Взятись за перо мене змусила стаття в одній з газет міста, в якій натякалося, що ніби придбаний у минулому році в Білорусі дуобус – не новий. Сказати, що мене це здивувало – не сказати нічого, адже тролейбус до нас приїхав з Мінська напряму з заводу «Белкоммунмаш». І усі, хто в ньому хоч раз проїхав - бачили, що він новий і дуже зручний. Та й маршрут, погодьтесь актуальний. А буде ж іще шість таких тролейбусів. І, без сумніву, рівняни будуть задоволені… отут я думаю, і «зарита собака».

Звичайно, прості рівняни живуть звичайним життям зі своїми турботами і навряд чи відчувають, що відбувається за політичними лаштунками. А там, під брудним килимом, іде боротьба. Така ж брудна, з тонами брехні та мішками інформаційного лайна. І це на всіх рівнях – в державі, в області, і звісно ж в місті.

Політики скрупульозно відслідковують дії один одного. Кожна помилка роздувається конкурентами до небес, а кожне досягнення необхідно применшити, а ще краще - залити інформаційним лайном. Отак і з тролейбусом. Без сумніву, що рівняни задоволені новим маршрутом. А коли буде їздити шість таких тролейбусів, і їздитимуть вони через центр міста через кожні 20-30 хвилин – задоволених буде ще більше. А тут бах – інформація, що тролейбус ніби старий чи придбаний задорого. Що ж до дороговизни, то тут опоненти погарячкували, тому що стало відомо, що такий же луцький, та ще й без дизеля – на півмільйона дорожчий. Ну тоді - старий. Адже нібито побачили на вікні старий штамп. І вже нікого не хвилює, що рама, корпус та електрообладнання 2016 року. На що розраховано? А на те, що не всі в ньому їздили, а статтю читали. От, можливо, і спрацює. Хоча б частково.

Самі політики статті не пишуть. Але замовити будь-яку брехню в Рівному – раз плюнути. До десятка проплачених аматорів-правдолюбців тільки тим і займаються. І навіть не приховують ні самого факту, ні вартості «джинси». Та й прізвища їх відомі. Цікаво, що ця брехня дійшла навіть до Мінська та не на жарт образила й обурила працівників «Белкоммунмашу». Очевидно такої безвідповідальної брехні в білоруській газеті не напишеш, бо притягнуть до відповідальності. А у нас пиши, що хочеш. Тому керівництво заводу й направило на нашу адресу лист, який ми публікуємо без будь-яких коментарів.

P.S. Наперед заявляю, що не збираюсь вступати в полеміку з проплаченими журналістами. І якщо в наступній статті буде написано, що ми придбали тролейбус з квадратними колесами, то й Бог з вами…

Віталій Миронюк, начальник Управління транспорту і зв’язку

23.02.2017



Рівне-Ракурс №10 від 23.02.2017p. 
На головну сторінку