Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №835 від 09.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Юрій Вірт: «Не вистачає майстерності у завершальній фазі»

Юрій Вірт: «Не вистачає майстерності у завершальній фазі»

Наставник рівнян Юрій Вірт переконаний, що його підопічні були ближчими до перемоги у грі з «Зіркою», але для виграшу не вистачило майстерності у завершальні стадії:

- Була дуже складна гра. Ми знали, як «Зірка» буде грати. У них насичений захист, який непросто вскрити. Коли ж не забиваєш, з’являється нервозність, коли йдеш великими силами вперед, наражаєшся на контратаки. Були моменти у «Зірки», хоча ми були ближчими до перемоги. Не вистачає нам майстерності у завершальній фазі атаки. Вже і останній пас у нас з’явився, а от останнього удару немає. Над цим треба працювати. Зараз перерва, треба буде відновити сили, а їх було потрачено багато. У нас грає 11-12 футболістів, немає ротації. Тому треба привести гравців у порядок до фінішного спурту з п’яти матчів.

- Що сталося з Євгеном Пасічем та Сергієм Борзенком?

- У них або спазм, або мікронадрив задньої поверхні бедра. Що саме, стане зрозуміло завтра. Велике навантаження, відсутність ротації, до того ж пішли важкі поля, як результат, травми. Добре, що в нас є такі універсальні футболісти, як Василь Кобін, який може зіграти на будь-якій позиції.

- Як плануєте заповнити паузу у чемпіонаті?

- Насамперед, хочемо гравців підлікувати. Якщо все буде добре, поїдемо на дві гри до Польщі, як ні, то зіграємо спаринг тут.

- Чи говорите Ви керівництву клуба про необхідність підсилення?

- Нині я веду перемовини з футболістами, щоб взимку у нас було підсилення. Нам потрібно щонайменше чотири гравця. Керівництво дало мені на це добро.

09.11.2017Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 09.11.2017p. 
На головну сторінку