Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №839 від 07.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Олег Ляшко обговорив з Володимиром Гройсманом питання підвищення зарплат і пенсій українцям

Ляшко-Гройсману:

Підніміть зарплати людям!

Лідер Радикальної партії розповів прем’єру, де взяти «реактивне паливо» для вітчизняної економіки.

Олег Ляшко провів тривалу телефонну розмову з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, в ході якої закликав його підтримати історичний законопроект радикалів «Купуй українське, плати українцям!», який найближчим часом має розглядатися в парламенті і який сприятиме стрімкому економічному зростанню.

«Проти нашого закону виступають усі лобісти, хто хоче, щоб Україна назавжди залишилася бідною сировинною колонією. Наша мета інша - щоб українці мали роботу і гідну зарплату. Наш законопроект - це реактивне паливо для вітчизняної економіки», - зазначив Ляшко.

Ще одне важливе питання, яке лідер Радикальної партії обговорив з прем’єром - підвищення зарплат і пенсій українцям, яке нерозривно пов’язане з підтримкою національного виробника. Ляшко переконаний, що сильна економіка є запорукою сильної та багатої країни.

«Президент каже, що мінімальна зар­плата з нового року буде 4100 гривень. Нехай він поїде до людей і спитає, чи зможуть вони прожити на таку зарплату. На відміну від Порошенка, я з людьми зустрічаюсь часто і кожен з них мені жаліється на копійчані зарплати і пенсії. Саме тому наша команда добивається підвищення доходів українців», - зазначив Ляшко.

Попри шалений спротив влади, Олег Ляшко вимагає підвищити мінімалку до 5000 грн, а зарплати медиків та освітян – хоча б до 15 тисяч гривень.

«Нам розказують, що МВФ проти підвищення доходів українців. Та вони завжди будуть проти, бо не хочуть, щоб Україна була сильною. Їм вигідно, щоб ми побиралися і були залежними. Але нам це не вигідно. Наш добробут залежить тільки від нас самих!», - вважає Ляшко.

07.12.2017Галина Іваненко



Рівне-Ракурс №10 від 07.12.2017p. 
На головну сторінку