Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №841 від 21.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Пожежі призвели до загибелі …

Ситуація з пожежами у м. Рівне викликає серйозне занепокоєння у співробітників Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області. З початку року в м. Рівне виникла 151 пожежа, на яких загинуло 4 людини.

Фатальною, для двох мешканців міста Рівне, стала ніч 11.12.2017 року. Зокрема в результаті пожежі у господарстві по вул. Люблінська, 13 отримав опіки полум’ям не сумісні з життям син власника. А у підвалі багатоповерхового житлового будинку по вул. А. Мельника, 14 в результаті пожежі отримав смертельні опіки полум’ям чоловік без постійного місця проживання.

Пожежі які забрали життя рівнян виникли по причині необережності під час куріння зазначених осіб у стані алкогольного сп’яніння.

Тому Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області вкотре нагадує прості правила безпеки, яких слід дотримуватися з настанням осінньо-зимового опалювального сезону:

• не використовуйте саморобні електронагрівачі;

• не експлуатуйте печі що мають тріщини;

• не використовуйте для обігріву приміщень газові плити;

• не залишайте без нагляду розпалені печі та включені електронагрівальні прилади;

• не захаращуйте підвали сміттям, вхідні двері зачиняйте на надійні замки;

• будьте обережні під час куріння та використання відкритого вогню.

Дотримання елементарних правил пожежної безпеки допоможе уникнути загорання, а знання першочергових дій у разі пожежі - допоможе зберегти життя!

21.12.2017Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області Олександр Соловей



Рівне-Ракурс №10 від 21.12.2017p. 
На головну сторінку