Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №270 від 14.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Перекинулася маршрутка

Неподалік міста Новоград-Волинський водій рейсового мікроавтобуса “Мерседес”, який віз вісімнадцять пасажирів за маршрутом Київ - Дубно, не впорався з керуванням і скоїв зіткнення з вантажним автомобілем “Рено”. Мікроавтобус перекинувся, постраждали шестеро чоловік.

Школа завалила хлопчика

У тяжкому стані в Рівненську обласну дитячу лікарню потрапив 14-річний житель одного із сіл Корецького району, на якого обвалилася цегляна стіна старої музичної школи, що перебувала в аварійному стані. Підлітка разом із 10-річним братом по цеглу відправив батько. Крадену цеглу вони продавали.

Дармовий газ

Житель Млинівського району Микола здійснив несанкціоновану врізку в газову трубу та споживав газ поза показниками лічильника. Тепер чоловіку доведеться сплатити чималий штраф.

Нелегали - на вихід!

Поблизу села Біла Криниця Рівненського району працівники державтоінспекції зупинили два легкові автомобілі з київськими номерами, в яких перебувало вісім нелегалів арабської зовнішності без документів. Водій одного з автомобілів пояснив, що віз цих людей з Києва до Ново-Волинська Волинської області.

Нарколабораторія у квартирі

Міні-нарколабораторію у квартирі одного з рівнян виявили працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків. Чоловіком, який виготовляв наркотики на продаж та вживав їх сам, виявився раніше судимий 26-річний Олександр. Під час обшуку оперативники вилучили у нього понад 300 грамів макової соломки, медичні шприци та дві пляшки розчинника.

14.12.2006За повідомленнями ЦЗГ УМВС України в Рівненській області, ГУ МНС в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 14.12.2006p. 
На головну сторінку