Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №876 від 30.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Вадим Рабінович: «Вся наша опозиція у ВР не посивіла прямо на зустрічі з Болтоном від вимоги підвищити ціни на газ для населення?»

Вадим Рабінович: «Вся наша опозиція у ВР не посивіла прямо на зустрічі з Болтоном від вимоги підвищити ціни на газ для населення?»

Опозиція повинна відстоювати інтереси народу, критикувати владу, а не просто вислуховувати настанови іноземних дипломатів про те, як підвищенням цін на «комуналку» добити український народ.

Таку заяву зробив народний депутат України і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі авторської програми на телеканалі «112-Україна».

«24 серпня представники коаліції і опозиції сфотографувалися із послом США в Україні Марі Йованович і радником президента США з національної безпеки Джоном Болтоном, який приймав парад в Києві на День Незалежності. І це добре, що наші політики, керівники парламентських фракцій Юлія Тимошенко (Батьківщина), Юрій Бойко (Опозиційний блок), Максим Бурбак (Народний фронт) і Артур Герасимов (БПП) зустрічаються із заокеанськими колегами... Але у мене одне запитання: чому наші політики НЕ посивіли прямо на зустрічі з Болтоном після його вимог підвищити в Україні ціни на газ для населення? Чому вони мовчали, адже це доб’є українців остаточно? Це ж контрольний постріл в голову кожному з нас!», - обурився лідер партії «За життя».

На думку політика, українська влада не повинна слухати чиновників із інших країн, тим більше, якщо вони «диктують тарифи і змушують вбивати власний народ».

«Я віддаю собі звіт, що Болтон - важливий політик, але мені здається, що присутність на подібному заході особливо представників опозиції, яка мовчить, коли нас змушують підвищувати тарифи, це – неприпустимо... На мій погляд, потрібно було поставити такі питання: шановний пане Болтоне, а як вижити простому українцеві, якщо ми піднімемо ціни на газ? Як утримати в країні людей, коли у пересічного українця не вистачає коштів на життя? Як існувати державі, якщо поїдуть усі працюючі люди? Якщо хто-небудь із них поставив би ці запитання, то він неодмінно став би героєм для кожного українця, а прийти на зустріч, щоб сфотографуватися і повісити це потім на стіну, коли твій народ вбивають тарифами, - це ганьба!», - резюмував Вадим Рабінович.

30.08.2018Ольга Акіншина



Рівне-Ракурс №10 від 30.08.2018p. 
На головну сторінку