Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №902 від 28.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“Кардинал-Рівне” програв у Запоріжжі

“Кардинал-Рівне” програв у Запоріжжі

“Кардинал-Рівне” зазнав шостої поразки у чемпіонаті Екстра-ліги. Ведучи у Запоріжжі з перевагою у два голи, рівняни поступилися “АРПИ”.

“АРПИ Запоріжжя” – “Кардинал-Рівне” – 3:2 (0:2). Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 15 тур. 24 лютого 2019 року, Запоріжжя, спорткомплекс ЗАБ

“АРПИ”: Васильченко – Трубаров, Моспан, Леміш, Ессаргіні – Харченко, Йапарама, Оліщук, Гай – Будін, Огнистий. Запасний: Кондратенко.

Тренери: Едуард Босенко, Ігор Москвичов.

“Кардинал-Рівне”: Морикишка – Басич, Горпинич, Кравцов, Мануйленко – Поночовний, Назаров, Салтанов, Ардашніков. Запасні: Свинарчук, Корнєв, Кравчук.

Головний тренер: Станіслав Гончаренко.

Голи: Оліщук (24), Моспан (30), Будін (36, дабл-пенальті) – Мануйленко (19), Назаров (20)

Попередження: Ессаргіні (30) – Назаров (19).

Після дев’яти поспіль матчів без перемог у чемпіонаті Екстра-ліги, Кубку ліги та Кубку України – до Запоріжжя команда Станіслава Гончаренка їхала, аби нарешті повернути собі ігрову впевненість. Адже суперник дотепер мав у своєму активі лише три перемоги в чемпіонаті і перебував за межами топ-шістки.

У першому таймі гості повністю контролювали гру. Декілька разів до перерви запоріжців рятував каркас воріт Васильченка. Господарі ж відповіли лише ударом Ессаргіні у стійку.

Нічийний рахунок тримався практично до самої сирени. За хвилину і п’ятдесят сім секунд до перерви гравці “АРПИ” не встежили за проникаючою передачею від Олександра Басича по центру. М’яч спиною до воріт прийняв Максим Мануйленко, розвернувся і невідпорно пробив – 0:1.

А за секунду до сирени “Кардинал-Рівне” забив вдруге. Після передачі Ярослава Морикишки Андрій Назаров у боротьбі на другому поверсі з Яссіном Ессаргіні зумів пробити по воротах – 0:2.

І знову, як це було у вже багатьох попередніх матчах, гра “Кардинала-Рівне” кардинально змінилася поперерві. Спершу рівняни дозволили ударом з близької відстані скоротити рахунок Оліщуку. А потім класний удар вдався Моспану. Гравець “АРПИ” в контратаці на швидкості “переклав” м’яча з правої під ліву і невідпорно пробив у дальню дев’ятку.

На цю мить у пасиві гостей було вже чотири фоли. А зайве хвилювання призвело до ще двох. За чотири хвилини до фінальної сирени фол Олександра Басича у безвихідній ситуації став шостим. А Будін чітко реалізував дабл-пенальті.

Поразка відкинула “Кардинал-Рівне” на п’яту позицію у турнірній таблиці. У грі наступного туру чемпіонату наша команда знову спробує перервати невтішну безвиграшну серію, яка триває вже чотири місяці поспіль.

28.02.2019Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”



Рівне-Ракурс №10 від 28.02.2019p. 
На головну сторінку