Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №916 від 07.06.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“Кардинал-Рівне” перемагає “Енергію” в заключній домашній грі сезону!

“Кардинал-Рівне” перемагає “Енергію” в заключній домашній грі сезону!

У заключній домашній грі сезону “Кардинал-Рівне” порадував своїх уболівальників вольовою перемогою над принциповим суперником – львівською “Енергією”. Три очки рівнянам приніс точний удар Віктора Кравцова, для якого цей гол став 9-м у чемпіонаті.

“Кардинал-Рівне” – “Енергія” – 1:0 (0:0)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, Фінальний етап, 8 тур

1 червня 2019 року, Рівне, ДЮСШ-4

“Кардинал-Рівне”: Морикишка – Мануйленко, Поночовний, Басич, Горпинич – Корнєв, Іванюк, Ардашніков, Кравцов. Запасні: Свинарчук, Кравчук.

Головний тренер: Станіслав Гончаренко.

“Енергія”: Пітуля – Коваль, Радевич, Легендзевич, Ковальчук – Гасюк, Ременець, Танський, Пелех – Квасній. Запасні:Войтович, Тимців.

Головний тренер: Валерій Легчанов.

Гол: Кравцов (29)

Попередження: Ардашніков (17) – Гасюк (26).

У це важко повірити, але до сьогодні “Кардинал-Рівне” не знав смаку перемог у семи поспіль матчах чемпіонату. Не рахуючи технічної перемоги над “Титаном”, востаннє рівняни перемагали 16-го березня цього року, у Хмельницькому. Після цього були дві нічиїх з “ХІТом” і одна з “Енергією”. А також – чотири поразки (по дві – від “Урагана” та “Продексіма”). Тому на заключну домашню гру сезону підопічні Станіслава Гончаренка вийшли з єдиною метою – порадувати вболівальників успішним результатом і подякувати тим самим за палку підтримку впродовж усього сезону.

Як і раніше, проти “Енергії” не зіграли травмовані Олександр Сіріцький, Павло Концеба, Ігор Салтанов. А Сергій Кравчук хоч і з’явився на лаві запасних – на майданчик так і не вийшов. З двома серйозними кадровими втратами прибули до Рівного і гості. Не зуміли зіграти Тарас Кузь і Степан Струк.

Можливо, саме кадрові втрати і стали причиною невиразної атакувальної гри команд у першому таймі. Якщо “Кардинал-Рівне” принаймні намагався постійно йти вперед і загострювати ситуацію біля воріт Андрія Пітулі, то в “енергетиків” гра в атаці не йшла взагалі.

Значно пожвавішала гра після перерви. Особливо після того, як Віктор Кравцов у середині другого тайму у боротьбі з одразу кількома опонентами зумів замкнути прострільну передачу з правого краю – 1:0. Автор асисту у цьому епізоді – Андрій Ардашніков. А розпочав результативну атаку – Владислав Корнєв.

Після цього команда Валерія Легчанова одразу перейшла на гру з п’ятим польовим. І лише Максим Мануйленко міг двічі забивати у вже порожні ворота львів’ян – мимо.

Біля протилежних воріт впевнену гру демонстрував Ярослав Морикишка. А коли і він був безсилим – команду двічі рятував каркас воріт.

У підсумку рівняни вистояли, завершивши заключну домашню гру перемогою. Тим самим команда Станіслава Гончаренка перекреслила усі навіть математичні шанси “Енергії” на завоювання медалей Екстра-ліги у нинішньому сезоні. Більше того, якщо “енергетики” не виграють бодай однієї з двох заключних матчів чемпіонату – ризикують поступитися рівнянам четвертою позицією у турнірній таблиці.

07.06.2019Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”



Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2019p. 
На головну сторінку