Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №917 від 14.06.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Зустріч переможців І Всеукраїнських спортивно-масових змагань із мером Рівного

Зустріч переможців І Всеукраїнських спортивно-масових змагань із мером Рівного

Міський голова Рівного Володимир Хомко зустрівся з переможцями І Всеукраїнських спортивно-масових змагань серед школярів у старшому віковому дивізіоні (2004-2001 р.н.) «Cool Games» та учасниками 6-х Світових освітніх ігор, які відбулися в м. Афіни та с. Олімпія (Греція) з 27 березня – 02 квітня 2019 року.

Україну на цьому заході представляли школярі Рівненського навчально-виховного комплексу «Колегіум» Ковальчук Максим, Тарасович Софія, Дзюра Роман, Карачун Вікторія, Солодчук Анатолій, Дячук Софія й Рівненської гуманітарної гімназії Одемчук Олександр, Савонік Влада під керівництвом учителя фізичного виховання Олега Левенця. Кожен зі школярів коротко розповів про те, як потрапив на цей проект, і що найбільше запам’яталося з поїздки на World ISF Educational Games, що відбулися у Греції. Зустріч пройшла у теплій, дружній атмосфері. Під час розмови Володимир Євгенович сказав: «Дуже добре, що вам вдалося перемогти і поїхати на Світові ігри. В теперішній час треба бути по хорошому впертим, цілеспрямованим, впевненим у собі, мати волю до перемоги і бажання. Україна потребує таких людей, які хочуть чогось добиватися. У суспільстві має бути модним людина, яка є успішною й веде здоровий спосіб життя. Якщо ви будете успішними, то й держава буде успішною». Міський голова побажав школярам досягати вершин не лише у спорті, а й у житті, щоб здійснилися їхні плани у майбутньому, після закінчення школи.

На зустрічі також були присутні начальник управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради Василь Харковець, головний спеціаліст управління освіти Микола Радько, директор Рівненського навчально-виховного комплексу «Колегіум» Петро Куделя.

Поїздка українських школярів на World ISF Educational Games відбулася за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Забезпечили рівненських школярів сувенірами та національною атрибутикою для обміну з іншими делегаціями, голова Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради» Микола Петренчук, заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський, директор культурно-археологічного центру «Пересопниця» Рівненської обласної ради Іван Солодуха.

14.06.2019



Рівне-Ракурс №10 від 14.06.2019p. 
На головну сторінку