Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №952 від 25.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Незабутній концерт

«Акустика в Опері»: Концерт гурту «Друга Ріка» у Львові

nUFIkIWK7S1SFQFE66_EE-avO3hdCHnHWWftsXVcsxFTMgPP39dcAxolglE4hmiCSjdepFfwqAGIA0qnIwgpOswD6hLegXb608At44TtGqwb_7ZuLD37RlF7Iew_bEROayUaNqh-

Неймовірне поєднання драйвових пісень гурту «Друга ріка» разом з грою камерного оркестру наживо можна буде почути у Львівській опері 10 лютого. Вперше артисти будуть виступати в оперному театрі. Публіка зможу почути неперевершене виконання давно знайомих пісень.

Унікальна подія в творчості гурту «Друга ріка»

56BFXlSqBnT0rgUVvTckByEBAQ3xwbDa2iCSjeR-87IgcYI3ZLUdzS08zuul5a_QafutbV8Dz8lgtLR_tHOlKgv2lNGq_UapOvGv4oDua6WO7pacgnHFscanWFHY0-7u-OBA9_R2

У супроводі камерної симфонічної групи колектив виконає акустичні версії пісень зі свого нового альбому, а також найпопулярніші хіти. Разом з композиціями із збірника «Піраміда» учасники гурту створять особливу атмосферу незабутнього вечора. Публіці обов’язково сподобається така інтерпретація.

Для артистів 2019 рік був дуже насичений – концерти в Україні, виступ у київському Палаці Спорту перед 8 тисячами глядачів, гастролі в інших країнах. Колектив презентував свою нову платівку слухачам Америки та Канади. Насолоджувалась їх композиціями публіка Чикаго, Нью-Йорку, Міннеаполіса та інших мегаполісів. Окрім цього «Друга ріка» приймала активну участь в різних музичних фестивалях.

Незабутній акустичний концерт

oS0EWeGrcxM1Rw1rHcJysSGyIl5FoPsx_Zx8egwQrvUTAXyLIuRxPUy2GxoR7vI1GdRqIrKKB2X8pfJ3vRCOMEvSCFGt6HJjuoZMerKux6m2Ou2oCTUmh5kKRLqpuodYY6bk2tY6

 Львівська публіка зможе насолодитись щирим виступом артистів. Тихий акустичний ефект стане ще одним приводом зустрітись з улюбленими виконавцями. Виступ присвячено Дню закоханих. Пісні гурту «Друга ріка» зазвучать по-новому, набудуть більш ніжного та чуттєвого звучання.

 Звична манера виконання музикантів ніби стишиться, стане більш легкою, романтичною та красивою. Цей вечір стане ідеальним, буде круто провести його в компанії близьких людей та талановитих виконавців «Друга ріка». Квитки вже зараз можна купити на сайті квиткового оператора TicketsBox. Для цього нікуди не потрібно йти, достатньо лише:

·         обрати на сайті TicketsBox концерт, необхідну кількість квитків та оформити замовлення;

·         оплатити квитки можна за допомогою банківської карти;

·         після оплати квитки надходять на вказану електронну адресу.

Разом з TicketsBox дуже легко планувати своє дозвілля, адже афіша всіх культурних та спортивних подій країни доступна в онлайн режимі цілодобово. А купити квиток можна в будь-якому зручному місці, не потрібно витрачати час та кошти на дорогу до каси. Не відволікайся від роботи чи відпочинку – заходь на сайт TicketsBox та обирай найкращу подію для себе.

«Друга Ріка» у Львові чекає на тебе та твоїх друзів, щоб занурити в акустичне звучання своїх легендарних композицій, подарувати незабутні емоції та натхнення. Гарний вечір вам гарантовано. 

25.02.2020



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2020p. 
На головну сторінку