Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №954 від 05.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Понад 200 рад різних рівнів вимагають від президента не продавати землю без референдуму

Депутати обласних, районних, міських, сільських рад, об’єднані територіальні громади по всій країні продовжують проводити позачергові засідання, під час яких ухвалюють звернення до керівництва країни з вимогою зняти з розгляду законопроєкти про розпродаж землі до проведення всеукраїнського референдуму.

Найбільше звернень надіслали з Вінницької, Волинської, Львівської, Чернігівської, Рівненської областей. Зокрема, на Рівненщині до президента вже звернулися депутати Рівненської, Дубенської та Острозької міських рад, Сарненської, Млинівської, Костопільської, Корецької, Березнівської районних рад, Малолюбашанська та Тараканівська об’єднані територіальні громади та інші.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко закликала депутатів всіх рівнів проводити позачергові сесії рад і звертатися до президента з вимогою врахувати думку людей до ухвалення законопроєктів про розпродаж української землі. Також лідер партії «Батьківщина» попросила небайдужих українців приєднатися до цієї боротьби й докласти максимальних зусиль, щоб за межами парламенту «слуги народу» знали про те, що в містах, селах, районах, люди проти розпродажу землі.

Крім того, місцеві осередки ВО «Батьківщина» проводять роз’яснювальну роботу серед населення щодо так званого «відкриття ринку землі» – організовують пресконференції та брифінги разом з аграріями, беруть участь у теле- та радіоефірах, спілкуються з громадянами безпосередньо в агітаційних наметах.

05.03.2020



Рівне-Ракурс №10 від 05.03.2020p. 
На головну сторінку