Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №962 від 30.04.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

АТ «Рівнегаз» надав дугий транш допомоги медичним закладам області

АТ «Рівнегаз» надав дугий транш допомоги медичним закладам області

Два монітори пацієнта для апаратів ШВЛ отримали медики інфекційного відділення Рівненської центральної міської лікарні в рамках благодійної допомоги від акціонерного товариства «Рівнегаз». Також як благодійна допомога передані для медичних закладів області 200 захисних костюмів, 200 окулярів, 200 комплектів захисного одягу і 1200 респіраторів.

«Такий подарунок для міської лікарні є надзвичайно актуальним, –запевнив заступник головного лікаря Рівненської ЦРЛ Ігор Дундюк. – Ці монітори це своєрідне доповнення до апаратів штучної вентиляції легень. Вони дають змогу ретельно та кваліфіковано обстежити хворого. Лікарі працюють із важкими пацієнтами. Вони заходять в палати у захисних костюмах, щитках, що захищають очі і не мають змоги проконтролювати стан пацієнта. Тому що фонендоскоп через комбінезон не прослуховується і тільки завдяки цим моніторам можна подивитися на відстані, який тиск, пульс, температура.»

Рівнегаз вже не вперше надає допомогу під час карантину медичним закладам Рівненщини. Нещодавно регіональна газова компанія вже купила та передала у лікарні, де перебувають хворі на коронавірус, господарчі товари, дезінфікуючі засоби та засоби індивідуального захисту.

«Загальна сума коштів, яку виділило наше товариство, становить один мільйон гривень», - говоритьоворить фінансовий директор АТ «Рівнегаз» Віталій Зубейко.

АТ «Рівнегаз» як соціально відповідальна компанія дбає не лише про здоров’я своїх працівників, а й про мешканців області та тих, хто першим стикається із небезпечною хворобою - медичних працівників. Тому і в майбутньому газовики Рівненщини не залишатимуться байдужими до потреб медицини краю.

30.04.2020



Рівне-Ракурс №10 від 30.04.2020p. 
На головну сторінку