Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №965 від 25.05.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Печена фарширована картопля

Печена фарширована картопля

Картоплю в кожурі добре вимити, кожну загорнути у фольгу і запекти до готовності. Поки печеться берете, що є в холодильнику – шинка, ковбаски, бочок, дрібно порізати, натерти сир твердий, порізати зелену цибулю, часничок, зелень, все змішати з йогуртом чи майонезом.

Картоплю вийняти, розгорнути фольгу і розрізати кожну картоплину не до кінця, маленькою ложкою трохи вийняти м’якоті, змішати з начинкою і знову в картоплю щільно напхати, присипати зверху сиром і на 3 хвилини в духовку. Все робимо обережно, бо дуже гаряче.

Дуже смачно зі смаженими грибами, кисломолочним сиром і зеленню, коротше – непочатий край роботи! А ще доречною така страва буде «на природі» – вже підготовлену, фаршировану картоплю загортаємо у фольгу, а ось допікати будемо не в духовці, а на вуглях, поки смажиться шашлик!

25.05.2020



Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2020p. 
На головну сторінку