Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №981 від 10.09.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“Кардинал-Рівне” зазнає другої домашньої поразки поспіль

Ведучи по ходу гри в рахунку з перевагою у два м’ячі, “Кардинал-Рівне” вдома поступається “Сумам”. Це друга поразка рівнян у трьох стартових турах чемпіонату. Таким чином “Кардинал-Рівне” видав другий найгірший старт чемпіонату за час виступів команди в еліті українського футзалу. Гірше команда розпочала сезон лише у 2015-му році. Тоді “Кардинал-Рівне” стартував у чемпіонаті із семи поразок поспіль.

“Кардинал-Рівне” – “Суми” – 3:4 (2:2)

Чемпіонат України з футзалу, Favbet Екстра-ліга, 3 тур. 5 вересня 2020 року, Рівне, ДЮСШ №4

Арбітри: В. Болізюк, Я. Сторожук (обидва – Львів), В. Дзюра (Рівне)

Хронометрист: В. Самков (Рівне)

Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)

Делегат: Д. Пашкевич (Рівне)

“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Мілінький, Кожемяка, Лисенко, Шпигар – Горпинич, Басич, Кручок, Концеба – Мануйленко, Кравчук. Запасні: Свинарчук, Малиновський, Конько.

Головний тренер: Ігор Москвичов.

“Суми”: Сітнер (Петухов, 9) – Зеленський, Байцур, Катеринін, Гурєєв – Кефа, Зеленкевич, Острога, Ігумнов. Запасні: Нагернюк, Сметаненко.

Головний тренер: Іван Скіцко.

Голи: Шпигар (8), Кручок (8), Кожемяка (40) – Острога (16), Кефа (18), Ігумнов (28), Горпинич (35, автогол).

Попередження: Лисенко (17), Кожемяка (37) – Острога (29).

Вилучення: Кравчук (34).

Рівняни здорово розпочали гру. І у середині першого тайму вже вели – 2:0. Упродовж тридцяти семи секунд відзначилися Шпигар і Кручок. Перший класно відкрився і завершив розіграш “стандарту”. Асистував у цьому випадку Анатолій Мілінький. А другий вчасно підставив ногу під рикошет після удару Павла Концеби.

Здавалося, гра в руках господарів. Мабуть, у це занадто рано повірила і сама команда. Руслан Острога наприкінці тайму легко віддіснив корпусом Павла Концебу, розвернувся і відіграв один гол. А ще за дві хвилини, коли господарі намагалися використовувати голкіпера п’ятим польовим гравцем, Василь Кефа перехопив невдалий пас від Мілінького і зі своєї половини майданчика відправив м’яча у порожні ворота – 2:2.

Ігрову ініціативу вже перехопили гості. І після перерви лише зміцнювали свою перевагу в рахунку. Спершу Ігумнов підключився до розіграшу “стандарту” – 2:3. А потім був невиправдано грубий фол від Сергія Кравчука, пряме вилучення і прикрий рикошет від Романа Горпинича під час гри у чисельній меншості – 2:4.

Скоротити відставання до мінімуму команда Ігоря Москвичова зуміла за 47 секунд до сирени. В’ячеслав Кожемяка провів свій другий гол у чемпіонаті.

Пресслужба ФК “Кардинал-Рівне”

10.09.2020



Рівне-Ракурс №10 від 10.09.2020p. 
На головну сторінку