Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №983 від 24.09.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Віктор ШАКИРЗЯН та “Рівне Разом” ідуть працювати на благо рівнян

Віктор ШАКИРЗЯН та “Рівне Разом” ідуть працювати на благо рівнян

Віктор ШАКИРЗЯН - кандидат на посаду міського голови Рівного - таке рішення прийняли учасники з’їзду політичної партії “Рівне Разом”. Відомі спортсмени, освітяни, будівельники, представники культури одноголосно підтримали його кандидатуру, адже на сьогодні Віктор ШАКИРЗЯН є лідером електоральних уподобань рівнян. Останні соціологічні дослідження говорять, що якби вибори відбулися сьогодні, за нього, як за міського голову Рівного готові проголосувати понад 28,24% виборців, які визначились і голосуватимуть.

Тож, 20 вересня, у сквері імені легендарного міського голови Рівного Віктора Чайки, відбулося офіційне представлення учасників політичної партії “Рівне Разом”. Місце для проведення конференції обрали не випадково - Віктор Чайка запам’ятався рівнянам, як один із найдостойніших керівників міста, який дбав про благоустрій та розвиток Рівного. Учасники з’їзду «Рівне Разом» переконані, що Віктор ШАКИРЗЯН на посаді міського голови достойно продовжить справу, розпочату Віктором Чайкою.

«Ми маємо вивести Pівне на лідерські позиції в Україні за тими показниками, які важливі для кожного рівнянина. Нам не цікаві політичні чвари - ми йдемо працювати. Hiхто з столичних політиків не приїде у Рівне ремонтувати дороги чи очищувати Басів Кут. Це маємо зробити ми! Саме тому я прийняв для себе важливе рішення балотуватися на посаду міського голови Рівного», - зазначив у своїй промові Віктор ШАКИРЗЯН, голова «Рівне Разом».

Голова «Рівне Разом» додав, що прагне разом з командою спеціалістів змінити місто, зробити його комфортним, охайним, безпечним для всіх рівнян.

«Я йду на вибори разом з командою політичної партії «Рівне Разом». Це представники різних галузей життя міста - громадського сектору та підприємців, освіти та культури, медицини та спорту. Це люди, які готові працювати і мають чітке бачення подальшого розвитку нашого міста. Ми партія «Рівне Разом» і поєднання цих двох слів пояснює нашу ідеологію: перше - наша політична сила об’єднує рівнян, і друге - ми працюємо на благо рівнян », - підсумував Віктор ШАКИРЗЯН.

Учасник «Революції Гідності», ветеран АТО, член національної збірної України на “Іграх Нескорених-2020” Іван Лепеха у своєму виступі зазначив:

«Будучи на фронті та на «Революції Гідності» я багато бачив людей. І те, що я побачив у Віктора Володимировича, це те, що він справжній боєць. Це ініціативність, рішучість і відповідальність за свої дії, мені дуже імпонують такі люди. Велика вдячність від мене і від імені багатьох ветеранів за те, що він підтримує наш рух і будує у місті «Будинок Ветеранів». І поки інші лише на папері пишуть світле майбутнє Рівного, я вже бачу, що команда «Рівне Разом» втілює в життя мрії та ініціативи рівнян».

Нова політична сила “Рівне Разом” підтримуватиме усі проєкти, направлені на розвиток та розбудову Рівного, розвиватиме мистецькі та соціальні ініціативи, підтримуватиме дитячий спорт, медичні заклади та ветеранські організації, адже ця робота повинна продовжуватись. Щодня до “Рівне Разом” долучається все більше активних рівнян.

24.09.2020



Рівне-Ракурс №10 від 24.09.2020p. 
На головну сторінку