Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №985 від 08.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Діти в Степанській ОТГ навчалися стрільби з лука

Діти в Степанській ОТГ навчалися стрільби з лука

Майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон Європи, неодноразовий володар кубка Європи зі стрільби з лука, відомий тренер – Валентин Хавтура, завітав в рамках заходів «Розминка від чемпіона» до школярів Кузьмівської ЗОШ І-ІІ ступенів, що в Степанській ОТГ.

Валентин не вперше бере участь у такому заході, тому одразу знайшов з дітлахами спільну мову. Цього разу вони могли не лише поговорити з ним, поспілкуватися та зробити спільне фото, а й навіть спробувати себе в ролі стрільця. Титулований спортсмен привіз свої облаштунки, так, що всі охочі могли на кілька хвилин відчути себе у ролі Робін Гуда або бійця-воїна з часів Середньовіччя.

Також під час знайомства та діалогу з чемпіоном, діти ставили йому безліч запитань. Зокрема, їх цікавило: режим тренування спортсменів, кількість особистих нагород, мотивація займатися саме таким видом спорту та багато іншого.

Після теоретичної частини заходу, перед тим, коли учні зможуть повправлятися у стрільбі, гість провів розминку, яку сам робить перед кожним тренуванням. Такі вправи спрямовані на підтримання всього тіла в хорошій формі, а особлива увага приділяється підготовці м’язів рук.

Також, чемпіон відзначив призами переможців конкурсу малюнка на спортивну тематику, який пройшов у школі з нагоди «Розминки від чемпіона». Традиційно, призи надано Відділенням Національного олімпійського комітету у Рівненській області. По завершенню заходу школярі робили селфі зі спортсменом та брали у нього автографи.

08.10.2020



Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2020p. 
На головну сторінку