Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №988 від 29.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Ігор Москвичов: “Сьогодні команда виклалася на 200?%”

Ігор Москвичов: “Сьогодні команда виклалася на 200?%”

Післяматчевий коментар головного тренера “Кардинала-Рівне” Ігоря Москвичова:

– Дуже радий за команду. Ми не дуже переконливо провели перше коло чемпіонату. Зробили висновки із помилок. Ця перемога – заслуга гравців. Щоб обіграти “Продексім” – потрібно викластися на 200?%. Сьогодні хлопці виклалися на 200?% і здобули повністю заслужену перемогу. Не можу сказати, що ми мали надзвичайну перевагу. Але ви бачили наші атаки до перерви. До того ж, м’яч просто не йшов у ворота, коли ми грали у більшості.

Могли робити рахунок – 4:2 на нашу користь і було б простіше. В нас упродовж гри було багато травм. Тому, кінцівка матчу була непростою. Завершували матч не як хотіли, а як могли. Тому вдвічі приємно, що команда повірила, що може обіграти чемпіона. Що “Кардинал-Рівне” – це не просто слова, а й підкріплені результатом амбіції. Залишилося досягти стабільності. Щоб команда у кожній грі грала так, як сьогодні.

5 фолів в кінці гри зменшили наш потенціал. Боялися фолити, не йшли у відбір. Тому радий, що команда витримала, добре зіграла проти суперника, який перейшов на гру у чисельній більшості.

Наші вболівальники втомилися програвати на останніх секундах. Це тягнеться впродовж двох-трьох років вже: остання хвилина – “Кардинал” пропускає. Нарешті ми зламали цю традицію. Забили переможний гол на заключних секундах.

Також дякую керівництву “Продексіма”. Дозволили зіграти Іллі Бакінському, який згідно з орендною угодою, мав пропустити цей матч. Бакінський дуже надійно відіграв.

29.10.2020За повідомленням пресслужби



Рівне-Ракурс №10 від 29.10.2020p. 
На головну сторінку