Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №990 від 12.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Ти зможеш, якщо зміг я!» в с. Чудель

«Ти зможеш, якщо зміг я!» в с. Чудель

Багато років поспіль комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради проводить фізкультурно-оздоровчий захід «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Участь у заході беруть діти-вихованці спеціальних навчальних закладів Рівненської області. Метою такої ініціативи є охопити організованою руховою активністю якомога більше юнаків та дівчат таких закладів, пропагувати серед них фізичну культуру і знайомити з новими видами спорту.

Нещодавно працівники «Спорту для всіх», з програмою спортивних естафет та конкурсів, завітали до с. Чудель Сарненського району. Тут в «Чудельській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті №1 І-ІІ ступенів» і в «Чудельській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті №2 І-ІІ ступенів» вони провели для учнів справжнє спортивне свято. Спершу дітей розподілили на рівні команди. У складі своїх колективів школярі вислухали правила і без зайвих затримок приступили до спортивних баталій. Їхнім підсумком стала перемога у своїх школах команд «Блискавка» та «Форсаж».

Також було визначено переможців індивідуальних конкурсів. Зокрема, ними стали: Руслана Бігун та Оксана Іванова – конкурс «Гімнастичний»; Микола Жигула та Петро Кибукевич – конкурс «Кільця», Артур Тимощук – конкурс «Скакалка».

Під час нагородження, всі команди та переможці конкурсів нагороджені призами та сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області, за підтримки якого відбувається цей захід.

12.11.2020



Рівне-Ракурс №10 від 12.11.2020p. 
На головну сторінку