Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №991 від 19.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Рівненська «Свобода» закликає підтримати Віктора Шакирзяна у другому турі виборів міського голови Рівного*

Рівненська «Свобода» закликає підтримати Віктора Шакирзяна у другому турі виборів міського голови Рівного*

Заради розвитку Рівного свободівці вирішили підтримати Віктора Шакирзяна у другому турі виборів міського голови Рівного. Про це офіційно на сторінці Рівненської обласної організації ВО “Свобода” у соціальній мережі “Фейсбук” повідомили представники партії.

“Перед новообраними депутатами-свободівцями стоїть непросте завдання – втілити нашу програму в життя та врешті витягнути Рівне із дев’яностих років. Вважаємо, що повинні виконати наші першочергові завдання: розпочати очищення Рівного від корупції, а Усті та Басівкутського озера – від забруднення іншими нечистотами. Ми отримали запевнення від місцевої політичної сили «Рівне Разом» та її лідера Віктора Шакирзяна і вважаємо, що ефективно спільно втілимо наше бачення розвитку міста”,–йдеться у повідомленні.

Віктор Шакирзян подякував за підтримку представникам політичної партії “Свобода” та запевнив, що проблеми, які існують в місті буде вирішувати оперативно.

Наразі політичні партії ВО “Свобода та “Рівне Разом” працюють над створенням меморандуму про співпрацю, в якому узгодять конкретну дорожню карту змін Рівного на краще.

“Свободівці визначилися і підтримують Віктора Шакирзяна на посаду міського голови Рівного. Тому закликаю наших виборців підтримати Віктора, тому що ми будемо працювати єдиною командою, і робити все для того, щоб змінити Рівне швидко. Ми триматимемо слово, аби Рівне було найкращим містом в Україні”,–зазначив лідер ВО “Свобода” Олег Осуховський.

Нагадаємо, що другий тур виборів міського голови Рівного відбудеться 22 листопада. Олег Осуховський просить рівнян не бути байдужими – прийти на вибори і віддати свій голос за гідного кандидата. Адже, каже, саме від свідомості кожного з нас залежить, як ми будемо жити в рідному місті наступні кілька років.

19.11.2020



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2020p. 
На головну сторінку