Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №992 від 26.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

М’ясо по-французьки під соусом «Бешамель»

М’ясо по-французьки під соусом «Бешамель»

На 4 порції: 600 гр. свинини пісної; 2 великі цибулини; 1 ст.л. гірчиці; 100 гр.сиру; Для соусу: 0,5 л молока; 100 гр. масла вершкового; 100 гр. борошна; 100 мл білого вина; Дрібка мускатного горіха; Сіль, перець за смаком.

М’ясо порізати порційно, відбити, посолити, поперчити, змазати гірчицею. Цибулю порізати кільцями.

Для соусу: масло розтопити в сковорідці, додати борошно порційно, постійно помішуючи лопаткою. Влити тепле молоко, знову постійно розмішуємо, щоб не утворилися грудочки. На маленькому вогні проварюємо кілька хвилин – це буде залежати від того, чи будете додавати вино, якщо будете, то соус робимо густим, якщо без вина – соус робимо соусом. Додаємо мускатний горіх, сіль, перець за смаком.

В форму викладаємо м’ясо, зверху цибулю, натираємо по всій поверхні сир, а зверху розподіляємо соус. Запікаємо при 180С 40-50 хвилин до рум’яної корочки.

26.11.2020



Рівне-Ракурс №10 від 26.11.2020p. 
На головну сторінку