Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №996 від 24.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Як прикрасити ялинку до Нового 2021 року, щоб успіх та вдача супроводжували весь рік

Як прикрасити ялинку до Нового 2021 року, щоб успіх та вдача супроводжували весь рік

Східні прикмети говорять про те, що перед початком року Бика варто вкрай обережно ставитися до вибору іграшок для прикраси новорічної ялинки. Експерти розповіли про те, як правильно вибрати прикраси для головного символу свята.

Колір іграшок

«Білий металевий бик» — в цій назві вже криється відповідь на питання про те, який колір іграшок буде найбільш підходящим. Зрозуміло, йдеться про білий колір. Він стане основним у 2021 році, тому на ялинці має бути більше прикрас цього кольору.

Також корисними будуть прикраси бежевого і сірого кольору. Також можна вішати золотисті і сріблясті іграшки. За енергетикою білому відтінку повністю протилежні чорний, червоний і коричневий. Іграшки цих кольорів відлякають удачу перед початком року Бика.

Форма іграшок

Експерти відзначають, що форма іграшок повинна бути максимально простою. Круглі іграшки будуть ідеальним варіантом. Квадратні і трикутні прикраси краще на ялинку не вішати.

Також краще не використовувати будь-які іграшки з гострими кутами. «Приборкати» бика допоможуть симетричні прикраси з плавними вигинами.

Іграшки-талісмани

Небажано вішати на ялинку фігурки птахів, особливо Фенікса — одного з найважливіших східних талісманів. Також не варто надавати перевагу дракону, який представляє стихію вогню.

Найкращими талісманами на ялинці стануть кінь, змія, собака, і, звичайно ж, сам бик. Фігурка бика буде залучати спокій і позитивну енергію усі свята, зробивши початок року максимально позитивним і продуктивним.

Гірлянда

Різнокольорові гірлянди будуть не кращим вибором — краще, щоб вони світилися білим кольором. Гірлянди перед початком 2021 року краще вішати вертикально, уникаючи кільцевого або спірального розташування. Можна прикрасити ялинку одними лише гірляндами. Можна, навпаки, повісити тільки іграшки. Головне, щоб ялинка не була перевантажена. Кращий стиль для цього року — мінімалізм.

24.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 24.12.2020p. 
На головну сторінку