Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №996 від 24.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Ігор Москвичов: “Сьогодні в нас не було команди, яка хотіла перемогти”

Ігор Москвичов: “Сьогодні в нас не було команди, яка хотіла перемогти”

Післяматчевий коментар головного тренера “Кардинала-Рівне” Ігоря Москвичова:

– З сильними командами, з лідерами, ми викладаємося на сто відсотків. Є гра, є моменти. А тут, коли суперник на голову слабший, знаходиться на останній позиції турнірної таблиці – ми дозволяємо собі розкіш розслабитися. Говорили про те, що перші хвилини гри потрібно провести з максимальною концентрацією – не зуміли. Пропустили швидкий гол. А далі суперник шукав наші помилки. А ми не змогли запропонувати ніяких контраргументів. Була дуже низька командна швидкість. Поганий пресинг. Це взагалі був не пресинг. Ми відбираємо м’яч, виходимо три в два, але “обрізаємося” – і це 0:2. Навіть до ударів справу не доводимо. Це говорить про відсутність концентрації. Тому і результат такий.

А те, що забили двічі – це єдиний позитивний момент. Що добре грали у більшості. Могли вирвати нічию, якби не стійка. Було б краще. Але по грі “Де Трейдинг” заслужив перемогу.

– Наскільки критично сказалася на грі команди відсутність Лисенка і Шпигара?

– Це відчутні втрати. Але це не виправдання. Ми не повинні залежати від двох людей. А бути командою. Сьогодні в нас не було команди, яка хотіла перемогти. Сьогодні був “Де Трейдинг”, який боровся з останніх сил за плей-офф. Це вагомий ляпас. Зазвичай після такого ми починаємо грати. Тому сподіваюся, що у поєдинку з “Ураганом” ми продемонструємо більш змістовну гру.

Пресслужба ФК “Кардинал-Рівне”

24.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 24.12.2020p. 
На головну сторінку